News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη προετοιμάζεται για το Trofeo Bernabéu χωρίς τον Benzema

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

Ο Florentino Perez παρακολούθησε εκ του σύνεγγυς τη δουλειά των παικτών του



Η Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε στην προπόνηση μετά από ένα Σαββατοκύριακο ξεκούρασης για τους περισσότερους παίκτες, με μια προπόνηση στην αθλητική πόλη του Valdebebas όπου ολοκλήρωσε την προετοιμασία για το Trofeo Santiago Bernabeu, χωρίς τον Γάλλο Καρίμ Μπενζεμά, και υπό το άγρυπνο βλέμμα του προέδρου.

Ο Florentino Perez παρακολούθησε εκ του σύνεγγυς τη δουλειά των παικτών του, πριν απτην παρουσίαση, στο palco de honor του estadio Santiago Bernabeu, του Alvaro Morata.

Ο madridista πρόεδρος χαιρέτησε τους παίκτες του μετά το πέρας της προπόνησης κι ενδιαφέρθηκε για την κατάσταση του Πορτογάλου Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος συνεχίζει να δουλεύει εκτός του γκρουπ, ακολουθώντας την διαδικασία ανάρρωσης απ’τον τραυματισμό στο γόνατο που υπέστη στον τελικό του Euro.

Μαζί με τον Cristiano, ατομικά δούλεψαν οι συμπατριώτες του Πορτογάλοι Φάμπιο Κοεντράο και Πέπε, και η είδηση ​​ήταν η απουσία του Γάλλου Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος επανεμφανίστηκε μετά τον τραυματισμό του ισχίου του στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, αλλά έμεινε και πάλι σήμερα στο γυμναστήριο. Ο Κοσταρικανός Keylor Navas, απ’τη μεριά του, συνεχίζει την ανάρρωσή του.

Οι υπόλοιποι παίκτες που αποτελούν το madridista ρόστερ, δούλεψαν υπό τις εντολές του Ζινεντίν Ζιντάν, συμπεριλαμβανομένου του Γερμανού Toni Kroos και του Ουαλού Gareth Bale, οι οποίοι θα’χουν τα πρώτα λεπτά τους της προετοιμασίας στο Trofeo Santiago Bernabeu ενάντια στη Stade de Reims.


Όπως αναφέρθηκε απ’την ιστοσελίδα του συλλόγου, το μενού εργασίας περιελάμβανε μετά απ’την προθέρμανση, διάφορες ασκήσεις πίεσης και κυκλοφορίας της μπάλας για να ολοκληρωθεί με προσπάθειες για σουτ στο τέρμα σε αγώνες έντασης σ’ένα γήπεδο μειωμένων διαστάσεων.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.