News Update :

powered by Agones.gr - livescore

H Μαδρίτη επιστρέφει στο Dortmund κι o Cristiano στο πρώτο του «σπίτι»

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Του Rubén Jiménez

Η ομάδα του Ζιντάν κληρώθηκε στον 6ο όμιλο



Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει την κατάκτηση μιας περιοχής που δεν έχει διερευνηθεί ποτέ στο Champions League, την επανακατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή. Η πορεία για το δωδέκατο περνά απ’το Ντόρτμουντ, τη Λισαβόνα και τη Βαρσοβία, πόλεις που θα πρέπει να επισκεφθεί η ομάδα του Ζιντάν στη φάση των ομίλων για να αναδείξει το σήμα της των 11 Ευρωπαϊκών Κυπέλλων και να υπερασπιστεί το καθεστώς της ως καλύτερη ομάδα της ηπείρου.

Μπορούσια Ντόρτμουντ: Η ομάδα του Tuchel αντιμετωπίζει μια βαθιά ανανέωση, αφού πούλησε τρία απ’τα αστέρια της αυτό το καλοκαίρι, τους Gündoğan, Mkhitaryan και Hummels, κι ανέκτησε τον Μάριο Γκέτσε, τον οποίο πλαισιώνει μια ομάδα υποσχόμενων νεαρών μεταξύ των οποίων οι Dembélé, Guerreiro, Mikel Merino, Emre Mor ή Bartra. Μια μονομαχία με παλιό άρωμα, με αναμνήσεις απ’το έβδομο και το δέκατο, αλλά επίσης και μ’εκείνο το 4-1 στη μεγάλη νύχτα του Lewandowski.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Ο Κριστιάνο επιστρέφει στην ομάδα όπου γεννήθηκε στο ποδόσφαιρο. Η Σπόρτινγκ ήταν το πρώτο «σπίτι» του επιθετικού πριν κάνει το τελικό άλμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Οι Leões έχουν τον Willian Carvalho και τον Joao Mario ως μεγαλύτερες απειλές κι άλλα μεγάλα ονόματα όπως ο Rui Patricio, ένας απ’τους Πορτογάλους ήρωες του Euro ή τον Slimani και τον Joel Campbell στην επίθεση. Η Μαδρίτη επιστρέφει στη Λισαβόνα, ευλογημένη πόλη μετά τον τελικό του δέκατου.


Λέγκια Βαρσοβίας: Η Σταχτοπούτα του ομίλου βρέθηκε στη φάση των ομίλων, αποκλείοντας στην προηγούμενη την ιρλανδική Dundalk, τη μεγάλη αίσθηση της διοργάνωσης. Μια πρόκριση που κρίθηκε μ’ένα γκολ του Kucharczyk στις καθυστερήσεις του επαναληπτικού οδηγώντας σε παραλήρημα τις κερκίδες του Estadio del Ejército Polaco.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.