News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η La Liga του Zizou

Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

Του José Luis Calderón

Η Μαδρίτη αρχίζει ενάντια στη Σοσιεδάδ την επίθεση σε έναν τίτλο που αντιστέκεται

Ο τεχνικός κατέληξε ηγέτης του πρωταθλήματός «του» πέρυσι και μ’ένα σερί 12 συνεχόμενων νικών



Αρχίζει μια νέα πρόκληση για τον Ζιντάν. Η Μαδρίτη ξεκινά το πρωτάθλημα στο Anoeta με στόχο να κερδίσει έναν τίτλο που της αντιστέκεται. Οι λευκοί έχουν τέσσερις διαδοχικές σεζόν χωρίς να κερδίσουν το εγχώριο πρωτάθλημα. Απ’την la Liga των ρεκόρ του Μου, η Barca -τρεις φορές- και η Ατλέτικο έφτασαν πρώτες στη γραμμή του τερματισμού.

Ο Ζιντάν ξεκινά την επίθεση στον τίτλο με τη Barça να’χει κάνει ένα σπριντ στο ξεκίνημα της στο πρωτάθλημα, το οποίο δεν κάνει τίποτα άλλο απ’το να επιβεβαιώνει ότι η Μαδρίτη έχει μια πρόκληση σε πλήρη εξέλιξη μπροστά της για να πετύχει έναν απ’τους βασικούς στόχους της σεζόν. "Αυτό το πρωτάθλημα είναι πολύ σημαντικό. Είναι η καθημερινότητά μας. Στη συνέχεια υπάρχει το Champions League και το Κύπελλο, αλλά η αλήθεια είναι ότι το πρωτάθλημα είναι πολύ σημαντικό. Είναι ο κύριος στόχος μας, διότι είναι η διοργάνωση στην οποία θα πρέπει να’σαι πιο συνεπής" επέμεινε ο προπονητής, ο οποίος δεν κρύβει την πρόθεσή του να παλέψει απ’το εναρκτήριο λάκτισμα για ένα πρωτάθλημα με το οποίο έχει έναν ανοιχτό λογαριασμό.

Σε σερί

Ο Ζιντάν έδειξε το δρόμο την περασμένη σεζόν για να επιτευχθεί ο στόχος. Ο προπονητής κέρδισε το πρωτάθλημά του. Σε μια υποθετική κατάταξη των 20 αγωνιστικών που ήταν υπεύθυνος της Ρεάλ Μαδρίτης ο Γάλλος, καταλήγει πρώτος με τέσσερις βαθμούς μπροστά απ’τη Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, το πρωτάθλημα της Μαδρίτης του Zizou δεν ήταν αρκετό για να κάνει το comeback. Ακόμα κι έτσι, φύτεψε για να δρέψει φέτος και τονίζει στους παίκτες του, ότι είναι πολύ σημαντικό να μην γίνουν λάθη απ’την αρχή.

Πρώτος στις 20 αγωνιστικές που προπόνησε πέρυσι



Μετά την άφιξη του Zizou, η Ρεάλ Μαδρίτης έχασε μόνο επτά βαθμούς απ’τους 60 διαθέσιμους. Χωρίς να υπολογίζουμε το στάδιο του Μπενίτεθ, οι λευκοί έχουν οδηγήσει αυτή την υποθετική κατάταξη με προβάδισμα τεσσάρων βαθμών απ’τον πρωταθλητή, τη Barça.

Η Μαδρίτη επισκέπτεται το Anoeta έχοντας 12 συνεχόμενες νίκες, στο τέλος της περασμένης σεζόν και με τα καλά συναισθήματα που αφήνει το γεγονός ότι έχει κατακτήσει ήδη έναν τίτλο. "Η ομάδα φτάνει καλά, με μια καλή προετοιμασία. Όλοι οι παίκτες ονειρεύονται να ξεκινήσουν το πρωτάθλημα. Θα’ναι μια δύσκολη χρονιά, πολλής μάχης και είμαστε έτοιμοι να το προσπαθήσουμε. Ξεκινάμε ενάντια στην Σοσιεδάδ, η οποία στο σπίτι είναι πολύ καλή κι επικίνδυνη", προειδοποιεί ο Zizou.

Η Μαδρίτη παρουσιάζεται στο Anoeta με την πρόσθετη πίεση της εκθαμβωτικής έναρξης μιας Barcelona, που ισοπέδωσε τη Μπέτις και με τις σημαντικές απουσίες των Κριστιάνο, Πέπε, Μπενζεμά, Keylor και Modric. Χωρίς αυτούς στην 11άδα κέρδισε ήδη το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ κι ο στόχος τώρα είναι να πάρει την πρώτη αγωνιστική ενάντια στην Ρεάλ Σοσιεδάδ. Isco ή Kovacic στη μεσαία γραμμή κι Asensio ή Lucas είναι οι μόνες αμφιβολίες στην 11άδα που θα παρατάξει ο Zizou στο Anoeta.


Ξεκινά μια νέα περιπέτεια στο πρωτάθλημα για τη Μαδρίτη ενός Ζιντάν έτοιμου για την πρόκληση: «Ξέρω τις απαιτήσεις του συλλόγου, ξέρω τι πρέπει να κάνω».

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.