News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Juve μπαίνει στον πλειστηριασμό για τον Fàbregas

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης, η ιταλική ομάδα παίρνει το πλεονέκτημα για ν’αποκτήσει τις υπηρεσίες του Σεσκ



Το μέλλον του Cesc Fàbregas είναι στον αέρα. Ο μέσος της Τσέλσι έμεινε έξω απ’το πρώτο παιχνίδι της ομάδας του στην Premier κατά της West Ham. Αυτό το γεγονός έκανε τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης να συνδέσουν χθες τον Ισπανό παίκτη με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ορισμένες φήμες που έχουν κάνει το όνομα του Ισπανού μέσου να ακούγεται έντονα στην μεταγραφική αγορά.

Στην Αγγλία επιμένουν στο ότι είναι στην αγορά κι ότι άλλες ομάδες έχουν ενταχθεί επίσης στο ενδιαφέρον για τον Fàbregas. Η Παρί Σεν Ζερμέν, και ιδιαίτερα η Γιουβέντους, φαίνεται να’χουν μπει στον πλειστηριασμό. Ειδική είναι η παρουσία της ιταλικής ομάδας, που με την απώλεια του Πολ Πογκμπά και τα χρήματα που εισέπραξε -έστω κι αν μεγάλο μέρος τους έχει χρησιμοποιηθεί για τη μεταγραφή του Higuaín-, πρέπει να καλύψει αυτή τη θέση στη μεσαία γραμμή.

Στη νίκη της Chelsea με 2-1, οι Kanté, Matic κι ακόμη κι ο Βέλγος Batshuayi ήταν μπροστά απ’τον Ισπανό μέσο, ο οποίος δεν βλέπει ξεκάθαρο το μέλλον του. Αν κι ο Conte δεν του άνοιξε την πόρτα: "Είμαι χαρούμενος με τη στάση του, πρέπει να ξέρει ότι σε μια μεγάλη ομάδα όπως η Τσέλσι πρέπει να παίρνω αποφάσεις πριν από κάθε παιχνίδι και να επιλέγω μια 11άδα. Αυτή τη φορά πήρα αυτή την απόφαση, στο επόμενο παιχνίδι μπορεί ν’αλλάξει ή όχι", δήλωσε ο Ιταλός προπονητής, υποβαθμίζοντας το θέμα.


Η παραμονή του Σεσκ στο Λονδίνο δεν είναι ξεκάθαρη. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται για τη Μαδρίτη, ενώ σύλλογοι όπως η Παρί Σεν Ζερμέν ή Γιούβε θα μπορούσαν να’ναι ο προορισμός του.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.