News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η θέση της ΑΕΚ για τη μη συμμετοχή της στο FIFA και το Pro

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Η θέση της ΑΕΚ για τη μη συμμετοχή της στο FIFA και το Pro Διαβάστε τι λέει η επίσημη ΑΕΚ για την απουσία της ομάδας από τα διάσημα ηλεκτρονικά παιχνίδια FIFA και Pro.


Αναλυτικά, η θέση της ΑΕΚ, μετά τις αντιδράσεις για τη μη συμμετοχή της και φέτος στα διάσημα ηλεκτρονικά παιχνίδια FIFA και Pro: «Στα παιχνίδια αυτά μετέχουν οι ομάδες που συμμετέχουν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις κάθε σεζόν και συγκεκριμένα από τη φάση των ομίλων και μετά, συμπεριλαμβάνονται στη λίστα της επόμενης εκδοχής κάθε παιχνιδιού, διαπραγματευόμενες, φυσικά και την ανάλογη εμπορική συμφωνία.

Όσες ομάδες, λοιπόν, θα συμμετέχουν φέτος στα ευρωπαϊκά Κύπελλα (σεζόν 2016-17) από τη φάση των ομίλων και μετά θα συμμετέχουν στα παιχνίδια για το 2018. Η περίπτωση της ΑΕΚ είναι ιδιάζουσα, αφού, παρά το γεγονός ότι η ομάδα ήταν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τη σεζόν 2015-16 και όχι μόνο, ήταν εκτός. Οπότε, δεν συμπεριλήφθηκε στον προγραμματισμό των εταιριών (ΚΟΝΑΜΙ & ΕΑ SPORTS) για την έκδοση των παιχνιδιών του 2017.

Για την εκδοχή των παιχνιδιών του 2018 (δηλαδή, τα παιχνίδια που θα βγουν του χρόνου τέτοιο καιρό) και παρά τον φετινό πρόωρο αποκλεισμό της ΑΕΚ από τους ομίλους, γίνονται ήδη ενέργειες, προκειμένου να συμπεριληφθεί και η ΑΕΚ στις ελληνικές ομάδες τόσο για το FIFA όσο και για το PRO
».


sport-fm.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.