News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Έτοιμοι για μια έξοδο

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Του José Félix Díaz

Η Μαδρίτη περιμένει την αποχώρηση ενός παίκτη

James, Isco και Mariano, οι υποψήφιοι

Αυτό θα οδηγήσει σε μια μεταγραφή

6 ημέρες απομένουν για να κλείσει η μεταγραφική αγορά



Τεταμένη ηρεμία στην Ρεάλ Μαδρίτης στο τελικό κομμάτι της αγοράς. Φαίνεται ότι τίποτα δεν κινείται στον Λευκό Οίκο, αλλά η πραγματικότητα είναι εντελώς άλλη. Η μηχανή είναι έτοιμη για μερικές ξέφρενες μέρες στο κεφάλαιο των αποχωρήσεων... κι επίσης των αφίξεων.

Στο λευκό club είναι έτοιμοι για την αποχώρηση, τουλάχιστον, ενός παίκτη. Όπως μπορεί να γνωρίζει η MARCA, η ιδέα είναι να υπάρξει μια έξοδο όπως και να’χει. Πλησιάζει το τέλος της αγοράς και η ιδέα είναι να θέσουν τα χαρτιά στο τραπέζι. Η επιχείρηση έξοδος επηρεάζει δύο παίκτες: James και Isco. Εδώ και καιρό και οι δύο παίκτες δημιουργούν μια δύσκολη κατάσταση στο σύλλογο. Δύο βαρέων βαρών που έχουν μετατραπεί σε αναπληρωματικοί για τον Ζιντάν κι εδώ και καιρό βρίσκονται στη ράμπα της εξόδου.

Η ιδέα της Μαδρίτης είναι ν’ανακουφίσει αυτή τη λεπτή κατάσταση με την αποχώρηση ενός εκ των δύο. Ιδιαίτερα δύσκολη είναι αυτή του James -Florentino και Mendes συναντήθηκαν χθες στο πριγκιπάτο του Μονακό- λόγω της κατάστασής του, του galáctico και μ’ένα μισθό που δεν θα’χε νόημα να’χει το ρόλο που έχει στην ομάδα. Στο Anoeta ήταν η τρίτη αλλαγή, η τελευταία της σειράς στην οποία βρίσκονται, μ’αυτή τη σειρά, οι Asensio, Lucas και Isco.

Δύσκολη επιλογή

Είναι ένα κοινό μυστικό ότι ο Ζιντάν προτιμά την έξοδο του James πριν απ’αυτή του Isco. Κι ότι δεν θα του άρεσε η μη αποχώρηση του Κολομβιανού να προκαλέσει την αποχώρηση του Malagueño. Αλλά καταλαβαίνει επίσης ότι είναι μια λεπτή κατάσταση και θα σεβαστεί την απόφαση του συλλόγου. Γνωρίζοντας, περισσότερο, ότι η Μαδρίτη δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια κι ότι η έξοδος του James ή του Isco θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια μεταγραφή πρώτου επιπέδου.

Το πρώτο βήμα για να υπάρξει η έξοδος ενός παίκτη μπορεί να’ναι η αποστολή του Ζιντάν για τον αυριανό αγώνα εναντίον της Θέλτα. Πρέπει να κάνει δύο κοψίματα και θα μπορούσε να είναι μια στιγμή για να στείλει μια προειδοποίηση προς ναυτιλόμενους.


Το άλλο όνομα σ’αυτές τις κινήσεις της τελευταίας ώρας θα μπορούσε να’ναι ο Mariano. Παρά το γεγονός ότι ο Ζιντάν είπε ότι τον υπολογίζει, στο σύλλογο πιστεύουν ότι ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος και θα πρέπει να φύγει.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.