News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Επιστρέφει ο φοβερός Virus FIFA: ο Zidane χάνει 14 παίκτες

Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Του Hugo Carrasco

Ξεκινά το διάλειμμα για το madridista ρόστερ



Ως συνήθως σ’αυτές τις ημερομηνίες με τη διακοπή των πρωταθλημάτων των διεθνών δεσμεύσεων, το Valdebebas αδειάζει. Ο Ζινεντίν Ζιντάν χάνει 14 παίκτες την επόμενη εβδομάδα. Ένας σημαντικός αριθμός έχοντας υπόψη τους τραυματισμούς. Αυτό θα αφήσει τον Γάλλο τεχνικό μπροστά σε μόλις 10 παίκτες, όταν θα επιστρέψει η ομάδα στην προπόνηση, την Τρίτη.

Μια απ’τις ειδήσεις είναι ότι, με τις νέες προσθήκες της Μαδρίτης, η λευκή ομάδα θα προσφέρει περισσότερους διεθνείς στη La Roja. Asensio και Morata εντάσσονται στους συνήθεις Sergio Ramos, Carvajal και Lucas Vázquez. Ο Marco κάνει το τελικό άλμα κι από ένας σταθερός της Κ 21 του Celades καλείται στην ανδρών. Η απόδοσή του στη Μαδρίτη του ανοίγει τις πόρτες της εθνικής για τις υποχρεώσεις ενάντια στο Βέλγιο (φιλικό) και στο Λιχτενστάιν (επίσημο).

Ένας άλλος που επιστρέφει στην εθνική του είναι ο Μαρσέλο. Μετά από ένα χρόνο χωρίς να’ναι παρόν στη Βραζιλία λόγω των προβλημάτων του με τον Ντούνγκα, ο μπακ επιστρέφει με τον ίδιο ενθουσιασμό όπως την πρώτη φορά. Αλλά ο Marcelo δεν είναι ο μόνος λευκός παίκτης που έχει καλέσει ο Tite. Ο νέος προπονητής της Canarinha κάλεσε επίσης τον Casemiro, αφήνοντας τον Danilo στη Μαδρίτη.

Απ’την άλλη πλευρά, στην Πορτογαλία πάει και πάλι ο Pepe και την κλήση χάνουν οι Cristiano και Coentrao, και οι δύο λόγω τραυματισμού. Kroos και Bale, μετά την καλή απόδοση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, θα’ναι από δω και πέρα με το μυαλό στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Kovacic και Modric θα’ναι επίσης στην πρώτη αναμέτρηση της Κροατίας στα προκριματικά εναντίον της Τουρκίας στο Ζάγκρεμπ. Varane και James ολοκληρώνουν τη λευκή έξοδο.

Επηρεασμένος απ’τους τραυματισμούς

Ο κατάλογος των λευκών διεθνών θα μπορούσε να’ταν μεγαλύτερος, αλλά μέχρι πέντε παίκτες της ομάδας είναι τραυματίες και δεν θα μπορέσουν να’ναι στις αντίστοιχες χώρες τους. Η μακροχρόνια απουσία του Keylor τον εμποδίζει να παίξει τα δύο ασήμαντα παιχνίδια που παίζει η Κόστα Ρίκα, που έχει ήδη προκριθεί για τον τελευταίο προκριματικό γύρο του CONCACAF.


Με τον ίδιο τρόπο που οι Κριστιάνο και Coentrao δεν θα’ναι με την πρωταθλήτρια Ευρώπης. Ή με τον Benzema, που παρά τον τραυματισμό που υπέστη, είναι μακριά απ’τον Deschamps. Σ’αυτές τις απουσίες πρέπει να προστεθεί του Isco. Ο Malagueño επρόκειτο να’χει μια θέση στη νέα εθνική του Lopetegui, αλλά ο τραυματισμός της Παρασκευής τον άφησε εκτός δράσης.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.