News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ένας τελικός έτσι ώστε ο Morata να διώξει όλες τις αμφιβολίες του... ή να τις πολλαπλασιάσει

Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Του Alonso Castilla

Ο Ζιντάν τον θεωρεί κλειδί ενάντια στην Σεβίλλη

Ο Alvaro Morata έχει σταθερή θέση στην 11άδα της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ. Ο Ζιντάν έστειλε εκ νέου φιλοφρονήσεις σ'έναν παίκτη που θέλει να έχει υπο τις εντολές του αυτή τη σεζόν


"Μένει μαζί μας", "είμαστε ευχαριστημένοι μαζί του", "θα σκοράρει, σίγουρα", "κάνει πολλά πράγματα καλά και είναι θεμελιώδους σημασίας για μας" ... Ο κατάλογος των επαίνων του Ζιντάν για τον Άλβαρο Μοράτα είναι ατελείωτος. Γνωρίζοντας ότι η πρωταρχική επιθυμία του επιθετικού ήταν να παίξει αλλού, ο Γάλλος προπονητής δεν έχει κουραστεί να στέλνει θετικά μηνύματα κάθε φορά που ερωτάται γι'αυτό το ζήτημα. Σ'αυτόν τον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, πρώτη μεγάλη αναμέτρηση της σεζόν μ'ένα τίτλο να διακυβεύεται, θ'αρχίσει να γίνεται γνωστό τι ρόλο μπορεί να'χει ο επιθετικός. Δεν θα'ναι στο γήπεδο, ούτε ο Cristiano ούτε ο Μπέιλ, καλή ευκαιρία γι'αυτόν να ξεκινήσει απ'την πρώτη στιγμή να διεκδικεί σημαντικό ρόλο στην ομάδα με θέα του τι θα επακολουθήσει.

Ο μάνατζερ κι ο πατέρας του επιθετικού είχαν διάφορες συζητήσεις με τους υψηλά ιστάμενους της Real Madrid, όταν ο παίκτης πίεζε για να πακετάρει και ν'αρχίσει μια νέα περιήγηση μακριά απ'την πρωτεύουσα. Μέρες πριν αρχίσει η προετοιμασία, ο παίκτης και οι άνθρωποι της εμπιστοσύνης του έκαναν σταθερά βήματα για να βρουν μια διέξοδο. Διάφοροι σύλλογοι πρόσφεραν εκατομμύρια ευρώ, αλλά στο Santiago Bernabeu βρόντηξαν την πόρτα σε οποιονδήποτε χτυπούσε. Σταδιακά, ο ποδοσφαιριστής έχει αποδεχτεί ότι θα πρέπει να μείνει στη Μαδρίτη, αν και η επιθυμία του ήταν άλλη.

Οι μέρες πέρασαν και η ατμόσφαιρα γύρω απ'τον Morata έχει κρυώσει. Ο χείμαρρος των ειδήσεων σχετικά με το μέλλον του, άφθονες πριν βδομάδες, έχει δώσει τη θέση του σε μια περίοδο απόλυτης ηρεμίας. Σήμερα κανείς δεν αμφιβάλλει ότι θα'ναι μέρος του φετινού ροστερ του Ζιντάν. Στο Trondheim έχει μια μεγάλη ευκαιρία να διεκδικήσει το ότι είναι πραγματικά απολύτως έτοιμος να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στη Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι το οποίο δεν μπόρεσε να πετύχει στο παρελθόν και τον ανάγκασε να πάει στην Γιουβέντους. Έχει μια εξασφαλισμένη θέση στην λευκή εντεκάδα εναντίον της Σεβίλλης. Επίσης, δεν είναι καν σαφές ότι ο Μπενζεμά θα βρεθεί στους 11 αρχικούς.


Ανοικτή αγορά

Μένουν ακόμα πολλές μέρες για να κλείσει η αγορά. Πρέπει ακόμα να γίνουν αρκετές σημαντικές κινήσεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ξεκινώντας με τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία εξακολουθεί να μην έχει κλείσει το ρόστερ, αν και το'χει κάνει με την εμπροσθοφυλακή της, με τον Jese Rodriguez πλέον στην PSG. Παράπλευρη απώλεια της «υπόθεσης Morata» ήταν ο Diego Costa. Ο Ισπανο-Βραζιλιάνος ονειρεύονταν να φύγει απ'την Τσέλσι για να ξαναφορέσει τα rojiblanco, αλλά η επιθυμία του έμεινε στο δρόμο. Ο Αντόνιο Κόντε θα του διευκόλυνε την έξοδο, σε αντάλλαγμα όμως με την άφιξη ενός σκόρερ όπως του Morata. Αλλά ο Ιταλός προπονητής έμεινε με την όρεξη και τώρα κρατά τον Κόστα. Ένα άλλο πράγμα είναι να βρει αυτός ένα νέο προορισμό, προκαλώντας μια ροή των κομματιών.

Η «Cadena Cope» αποκάλυψε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είχε προγραμματίσει να παρουσιάσει τον Alvaro Morata ως μεγάλη υπογραφή, για να δείξει ότι στην επιστροφή του στο σπίτι το καθεστώς του θα'ναι του απόλυτου αστέρα. Αλλά ο χρόνος έχει περάσει και δεν έχει υπάρξει καμία είδηση ​​στο θέμα. Ο σύλλογος διέρρευσε ότι θα'ναι έτσι, ότι ο παίκτης θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ως μεταγραφή πρώτου επιπέδου, αλλά μέχρι σήμερα δεν υπήρξε καμία κίνηση υπό αυτή την έννοια. Η δυσπιστία του παίκτη ήταν πολύ σημαντική κατά τη διάρκεια ατελείωτων ημερών, στις οποίες θεωρούσε ότι το BBC θα του πικράνει και πάλι τη ζωή, όπως συνέβη στο παρελθόν. Τώρα βλέπει την εικόνα λίγο πιο ξεκάθαρη. Στο Trondheim πολλά βλέμματα θα'ναι πάνω του.

Στα νορβηγικά εδάφη, ο Zidane έστειλε και πάλι ένα ξέσπασμα φιλοφρονήσεων στον Alvaro Morata. "Είναι καλά, δουλεύει σκληρά, ακούει ... Κι αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα, να'ναι προετοιμασμένος για την πρόκληση που αντιμετωπίζουμε, αλλά και προκειμένου να αντιμετωπίσει σε καλές συνθήκες μια δύσκολη σεζόν", δήλωσε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης . Και υπενθύμισε ότι η Γιουβέντους "ήταν τόσο γι'αυτόν όσο και για μένα ένα σημαντικός σύλλογος. Είναι ένα μέρος για εξέλιξη, μια πολύ καλή ομάδα. Νομίζω ότι έχει εξελιχθεί πολύ". Αντιμετωπίζοντας τη νέα Σεβίλλη του Jorge Sampaoli, ο σκόρερ αντιμετωπίζει την πρώτη του δοκιμή της οντότητας.

@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.