News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Δεύτερος «τελικός» για τον Varane

Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

Του Victor Mata

Η απουσία του Πέπε του δίνει μια νέα ευκαιρία ν’ανακτήσει τα χαμένα «γαλόνια»



Ο Varane έχει μια νέα ευκαιρία. Ο Γάλλος θα ξεκινήσει σήμερα απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Ο στόπερ, ο οποίος θα φορά φέτος το 5, επιθυμεί ν’ανακτήσει τη θέση του στη madridista ενδεκάδα. Έχοντας ξεκινήσει στο Super Cup, ο Varane θέλει ν’ανατρέψει την κατάσταση στην οποία κατέληξε την περασμένη σεζόν, όντας αναπληρωματικός πίσω απ’το δίδυμο Ramos-Pepe.

Αυτή τη φορά ο Πορτογάλος δεν έχει προλάβει την έναρξη της διοργάνωσης. Έχοντας ενταχθεί πιο αργά, μετά την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ο Pepe έχει ακολουθήσει ένα ειδικό πρόγραμμα που σχεδιάστηκε απ’τον Ζιντάν κι αναμένεται να’χει πλέον λεπτά ενάντια στην Θέλτα.

Ο Varane, του οποίου το μέλλον έχει προκαλέσει συζήτηση μην έχοντας καταφέρει να καθιερωθεί στην 11άδα, θέλει να εκμεταλλευτεί αυτή την ευκαιρία και ν’αποδείξει στον Zizou ότι μπορεί ν’ανακτήσει το καθεστώς βασικού που του άρπαξε ο Pepe.

Την περασμένη σεζόν άρχισε ήδη να παίζει βασικός με τον Μπενίτεθ. Απ’τα πρώτα 12 παιχνίδια πρωταθλήματος, έπαιξε βασικός στα 10. Μάλιστα, απ’τις 18 αγωνιστικές που ο προπόνησε ο Μαδριλένος το λευκό club, ο Varane συμμετείχε στις 12, συνολικά με 885 λεπτά.

Με την άφιξη του Ζιντάν, η κατάσταση του Γάλλου, η οποία είχε ήδη βαλτώσει στην τελική ευθεία με τον Μπενίτεθ, φάνηκε ν’αλλάζει και πάλι. Μετά τις απουσίες σε πολλούς αγώνες των Pepe ή Ramos, ο Varane έπαιξε βασικός.


Ήταν απ’το Μάρτιο, όταν το δίδυμο Pepe-Ράμος άρχισε να εδραιώνεται. Κάτι που, πάνω απ’όλα, μεταφέρθηκε στο Champions League. Παρ 'όλα αυτά, οι στατιστικές δείχνουν ότι ο Varane είναι σημαντικός για τον Ζιντάν: έπαιξε 14 παιχνίδια (ξεκινώντας σε 13) την περασμένη σεζόν, συγκεντρώνοντας 1.297 λεπτά. Αλλά πέρα ​​απ’τους αριθμούς, αυτό που θέλει ο νεαρός Γάλλος στόπερ είναι να’χει την εξέχουσα θέση που του αντιστέκεται στις μεγάλες αναμετρήσεις.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.