News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Cristiano και Pepe προπονούνται ήδη στο Valdebebas

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Της Patricia Terroba


Κριστιάνο Ρονάλντο και Pepe έχουν επιστρέψει από τις διακοπές ακριβώς ένα μήνα μετά την άρση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με την Πορτογαλία στη Γαλλία. Κι εφόσον επέστρεψαν στην πρωτεύουσα, οι δύο madridistas πήγαν σήμερα το πρωί μέχρι το Valdebebas για να ξεκινήσουν τη σεζόν.

Οι Πορτογάλοι προπονήθηκαν στο γυμναστήριο και, μαζί με τον Antonio Pintus, έκαναν συνεχές τρέξιμο στο γήπεδο. Όλα κάτω απ'το άγρυπνο μάτι του Zidane, ο οποίος παρά το ότι έφτασε στη Madrid στις 7 το πρωί μετά την κατάκτηση Supercopa Ευρώπης στη Νορβηγία, δεν ήθελε να χάσει την πρώτη προπόνηση των δύο διεθνών Πορτογάλων. Συγκεκριμένα, την επιστροφή του Cristiano, ο οποίος δεν έχει αναρρώσει ακόμα απ'τον τραυματισμό που υπέστη στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του γόνατου, αλλά θέλει να ενταχθεί στην υπόλοιπη ομάδα το συντομότερο δυνατόν και να επισπεύσει την επιστροφή του στο δεύτερο παιχνίδι της σεζόν εναντίον της Θέλτα (προβλέπεται το πρώτο του παιχνίδι να'ναι το τρίτο του πρωταθλήματος).

Στη Ciudad Deportiva δεν πήγαν μόνο οι Πορτογάλοι παίκτες. Bale και Kroos, που δεν ταξίδεψαν στο Τρόντχαϊμ λόγω της μικρής προετοιμασίας τους, κι ο Odegaard, προπονήθηκαν επίσης σήμερα το πρωί στο Valdebebas.

Αύριο, το υπόλοιπο ρόστερ θ'αρχίσει να προετοιμάζει στις 18.00 το πρώτο ματς πρωταθλήματος (21 Αυγούστου) απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, δύο ημέρες μετά την ανακήρυξη σε Supercampeones Ευρώπης εναντίον της Σεβίλλης.



Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.