News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Cristiano και Benzema δεν προπονούνται ακόμα με την ομάδα

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Της Patricia Terroba

Η ομάδα του Ζιντάν τελείωσε την προετοιμασία του αγώνα κατά της Θέλτα



Το ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης ολοκλήρωσε την τελευταία προπόνηση πριν από το παιχνίδι πρωταθλήματος εναντίον της Θέλτα. Η ομάδα του Ζιντάν προπονήθηκε στο Valdebebas σε μια προπόνηση που ξεκίνησε με τη μπάλα ως πρωταγωνίστρια. Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο κύκλους, έναν που σχηματίστηκε απ’τους Ισπανούς και τον Kroos, κι έναν απ’τους ξένους παίκτες. Κύκλοι που διακόπηκαν σε περισσότερες από μία φορές απ’τον Pintus, ο οποίος απαίτησε απ’τους παίκτες μερικά σπριντ δευτερολέπτων.


Μία προπόνηση, απ’την άλλη πλευρά, που χαρακτηρίστηκε επίσης απ’την απουσία του Κριστιάνο (ο οποίος έλαβε χθες στο Μονακό το βραβείο του καλύτερου παίκτη στην Ευρώπη) και του Μπενζεμά (ο οποίος συνεχίζει με ενοχλήσεις στο ισχίο). Ο Coentrao προπονήθηκε χωριστά, αναρρώνοντας απ’τον τραυματισμό του, κι ο Keylor ολοκλήρωσε τους κύκλους, αλλά στις μεταγενέστερες ασκήσεις φυσικής κατάστασης -στις οποίες το ρόστερ έκανε μετακινήσεις σε ζιγκ-ζαγκ κινήσεις κι άλματα- έφυγε απ’την ομάδα και συνέχισε με τη μπάλα.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.