News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ένα «θηρίο» στην ρακέτα του ΑΡΗ

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

http://www.allaboutaris.com/dbimg/75000/75998/1000x600/ena_thirio_stin_raketa_tou_ari_1.jpgΟ απόφοιτος του Τζόρτζια Στέιτ είναι ένας παίκτης με καταπληκτικά αθλητικά προσόντα, στοιχείο που του επιτρέπει να κάνει πολλά πράγματα στις δύο πλευρές του παρκέ. Ο Αμερικάνος center είναι ικανότατος στο παιχνίδι πάνω από την στεφάνη και τα τελευταία χρόνια έχει βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι με πλάτη στο καλάθι.

Πάμε σε αυτό το σημείο όμως να δούμε και την άποψη των συμπατριωτών του, που παρακολουθούν την πορεία του από την ημέρα που έκανε ντεμπούντο στο NCAA.

«Ο Έρικ Μπάκνερ είναι ένας… τρομακτικός αμυντικός. Είναι επίσης πολύ αποτελεσματικός στην επίθεση με ποσοστό ευστοχίας στο 62%. Είναι πολύ δυναμικός στο παιχνίδι του, γεγονός που τον βοηθάει να κερδίζει εύκολα το φάουλ από τους αντίπαλους αμυντικούς. Επιπλέον, είναι καλός ριμπάουντερ.

Τις δύο τελευταίες σεζόν στην Τουρκία εμπλούτισε το επιθετικό του παιχνίδι και η μπάλα πήγαινε αρκετά συχνά στα χέρια του. Επίσης, βελτίωσε το ποσοστό του από την γραμμή των βολών». Ανέφερε δημοσίευμα αμερικάνικης ιστοσελίδας, όταν ο Μπάκνερ ετοιμαζόταν να συμμετάσχει στο summer league των Πέλικανς.

«Το δυνατό του σημείο είναι η αθλητικότητά του»

Ο Τζάστιν Κάρτερ υπήρξε συμπαίκτης του Μπάκνερ στην Ουσάκ και όταν κλίθηκε να σχολιάσει το παιχνίδι του συμπατριώτη του είπε:

«Η παρουσία του στο summer league του έκανε καλό. Έχει βελτιώσει το παιχνίδι του. Αντιλαμβάνεται καλύτερα τα πράγματα μέσα στο παρκέ και προετοιμάζεται κατάλληλα. Το δυνατό του σημείο είναι η αθλητικότητά του. Είναι καλός αμυντικός που παίζει σκληρά σε κάθε κατοχή».

Ο Έρικ Μπάκνερ είναι μία πολύ καλή περίπτωση και όταν αφομοιώσει την αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας, θα προσφέρει σημαντικές λύσεις.
 
 
allaboutaris.com
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.