News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Δύο «κλεισμένους» φορ έχουν στον Ολυμπιακό

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Δύο «κλεισμένους» φορ έχουν στον Ολυμπιακό Προχωρημένες συζητήσεις με δύο ποδοσφαιριστές για την επίθεση φέρεται να έχει ο Ολυμπιακός, όμως οι μεταγραφές θα κλείσουν μόνο αν ανάψει το «πράσινο φως» ο Πάουλο Μπέντο.


Κοντά σε δύο ποδοσφαιριστές για την ενίσχυση της επίθεσης φέρεται να βρίσκεται ο Ολυμπιακός, όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα «Γαύρος».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η διοίκηση του συλλόγου θέλει έναν παίκτη τύπου «Μιραλάς», έναν φορ που θα έχει τη δυνατότητα να παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, θα μπορεί να δημιουργεί και να σκοράρει.

Επίσης, θα αποκτηθεί και ένας εξτρέμ, όπως προέβλεπε ο σχεδιασμός της ομάδας εδώ και καιρό. Μάλιστα, οι δύο αυτοί παίκτες θα αντικαταστήσουν δύο από το υπάρχον ρόστερ, τον Τζίμι Ντουρμάζ και τον Σεμπά.

Σε πρώτο πλάνο παραμένει η περίπτωση του Ζοσουέ της Πόρτο, η οποία τον παραχωρεί με ένα ποσό κοντά στα 2 με 2,5 εκατ. ευρώ και υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες και θα χρειαστεί να δώσουν μεγάλη μάχη οι «ερυθρόλευκοι».

Την ίδια ώρα, ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στον «Γαύρο» για τους παίκτες που έχουν προταθεί και ξεχωρίσει οι Πειραιώτες. Στον Ολυμπιακό προτάθηκε ο Ουκρανός Γεβγένι Τσεμπεριάσκο της Ντνίπρο, ο οποίος 33 ετών και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.

Επόμενος στη λίστα είναι ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Μαρίτιμο, Ντιέγκο Σόουσα, ο οποίος την περσινή σεζόν είχε πετύχει 12 γκολ.

Στους Πειραιώτες έχει προταθεί και ο 26χρονος φορ της Νιούελς Ολντ Μπόις, Μάρτιν Τόνσο, που παίζει ως δανεικός στην Κόλο Κόλο. Στους «ερυθρόλευκους» έχει προταθεί ο Ιμπραΐμ Σισοκό, ο 25χρονος αριστερός εξτρέμ που παίζει τα τελευταία δύο χρόνια στην Τουρκία.
 
 
sport-fm.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.