News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Κίρικες για Ολυμπιακό, Μιλιβόγεβιτς για Νάπολι

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Κίρικες για Ολυμπιακό, Μιλιβόγεβιτς για ΝάπολιΤο όνομα του Βλαντ Κίρικες είναι αυτό που έπεσε στα τραπέζι Ολυπιακού και Νάπολι, πέρα από αυτό του Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Στην Ιταλία, τα σενάρια για ενδιαφέρον της Νάπολι για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, δημιούργησαν και τη φήμη ότι ο Βλαντ Κίρικες «παίζει» ξανά για τους πρωταθλητές Ελλάδας.


Ο Ρουμάνος κεντρικός αμυντικός, είναι υπό παραχώρηση με τη μορφή δανεισμού από τους «παρτενοπέι», έχοντας συμβόλαιο μέχρι το 2020.


Βέβαια, μετά την απόκτηση του Μακσίμοβιτς, γράφεται στη γειτονική χώρα πως ο Κίρικες θα μεταβεί στη Σαμπντόρια. Μένει να δούμε λοιπόν, ποιο θα είναι το δρομολόγιο που θα ακολουθήσει.


Tην ίδια ώρα, υποστηρίζεται ότι η ομάδα του ιταλικού νότου ενδιαφέρεται για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Για τον Σέρβο, βέβαια, έχει προκύψει κι η καραμπόλα που θέλει τη Ζενίτ να παίρνει τον Σάμαρη αντί του Βίτσελ, με τον άσο του Ολυμπιακού να μετακομίζει στην Λισαβόνα.


gazzetta.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.