News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Πρόβα Ευρώπης για Παναθηναϊκό

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Πρόβα Ευρώπης για Παναθηναϊκό Την Ομόνοια, αντιμετωπίζει την Πέμπτη ο Παναθηναϊκός στην Κύπρο, στην πρόβα τζενεράλε των «πρασίνων» πριν τη σειρά με την Μπρόντμπι. Σήμερα κρίνεται η συμμετοχή Μολέδο.


Ρυθμούς ανεβάζουν στον Παναθηναϊκό, ενόψει της ευρωπαϊκής «σειράς» με την Μπρόντμπι, με την ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι να είναι έτοιμη για το αυριανό φιλικό με την Ομόνοια στην Κύπρο.

Επί της ουσίας, αυτό θα είναι το τελευταίο τεστ ενόψει των πλεϊ οφ του Europa League, με τον Αντρέα Στραματσόνι να σκοπεύει να δοκιμάσει πρόσωπα και συστήματα πριν από το παιχνίδι με τους Δανούς.

Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού υπάρχει αγωνία για τον Ροντρίγκο Μολέδο, που αποχώρησε με ενοχλήσεις από την προπόνηση της Τρίτης, με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» να μην θέλουν καν να σκέφτονται ότι μπορεί να συμβεί κάτι αναπάντεχο.

Η συμμετοχή του Βραζιλιάνου στόπερ στο φιλικό με την κυπριακή ομάθα θα κριθεί σήμερα, ενώ δεν αποκλείεται για προληπτικούς λόγους να μείνει ο παίκτης στην Αθήνα.

Στον Παναθηναϊκό δεν θέλουν να ρισκάρουν με την περίπτωση του Μολέδο και θέλουν να τον προφυλάξουν.

Όσον αφορά τον Χουλτ, δύσκολα θα προλάβει το πρώτο παιχνίδι με τους Δανούς. Ο παίκτης κάνει ατομικό μαζί με τον Τελάντερ, αλλά έχει μείνει πίσω σε σχέση με την υπόλοιπη ομάδα. Όπως είναι αντιληπτό, απόντος του Χουλτ, ο Στραματσόνι, θα επιλέξει έναν εκ των Γουακάσω ή Νάνο.

Στο φιλικό πάντως με την Ομόνοια, θα δούμε για πρώτη φορά και τον Λαουτάρο Ρινάλντι. Ο παίκτης έχει κάνει μόλις τρεις προπονήσεις, αλλά θα πάρει χρόνο συμμετοχής, με τον Ιταλό τεχνικό να φαίνεται να τον υπολογίζει από τώρα και για αυτό τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για τα δύο ματς με τους Δανούς.

Κόντρα στην Ομόνοια, δεν αποκλείεται να παίξει και ο υπό δοκιμή Βραζιλιάνος τερματοφύλακας, Μπουσάτο, ο οποίος δεν έχει πείσει προς το παρόν τους ανθρώπους της ομάδας. Ωστόσο, Γκαλίνοβιτς και Στραματσόνι θέλουν να έχουν και εικόνα από ένα ματς, πριν πάρουν την τελική απόφαση για το αν θα μείνει ή όχι.
 
 
sport-fm.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.