News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Οι ατάκες του Ρόβα

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

http://www.allaboutaris.com/dbimg/76000/76039/1000x600/oi_atakes_tou_rova_1.jpgΚάθε προετοιμασία έχει τον… ατακαδόρο της. τον παίκτη που θα σπάσει την μονοτονία του κουραστικού προγράμματος, ιδίως όταν αυτό, έχει αποκλειστικά τρέξιμο, όπως οι πρωινές προπονήσεις στο Καρπενήσι. Τον ρόλο αυτό στη φετινή προετοιμασία του ΑΡΗ έχει με διαφορά ο Βασίλης Ρόβας. Ο 32χρονος καρδιτσιώτης είναι πραγματικό… περιβόλι και έχει προσφέρει απλόχερα μερικές πολύ όμορφες ατάκες, απευθυνόμενος πότε στα μέλη του τεχνικού τιμ και πότε στους συμπαίκτες του.

Όπως αυτή που απευθυνόταν στον Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο που… τόλμησε να πανηγυρίσει επειδή η ομάδα του επικράτησε στο μίνι διπλό στο μισό γήπεδο για να εισπράξει την απάντηση του Ρόβα με ολίγη από διαιτησία: «Ε βέβαια με διαιτησία 80-20 από τον Αναστόπουλο πώς να κερδίσουμε; Πανηγυρίζεις κιόλας» είπε στον νεαρό ενώ αμίμητες είναι οι ατάκες που ανταλλάσσει με το… μαύρο πρόβατο για τους παίκτες του ΑΡΗ, τον Θανάση Μουρτζιάπη, υπεύθυνο για το εξαντλητικό πρωινό πρόγραμμα με τον οποίο η μόνιμη διαφωνία του είναι οι μετρήσεις από τα ειδικά ρολόγια. «Άσε τα ρολόγια. Το κορμί μου ξέρει πόσο έχουμε τρέξει. Σε ξέρω κάθε χρόνο τα ίδια» του είπε για να προκαλέσει το άφθονο γέλιο των συμπαικτών του.


allaboutaris.com
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.