News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η… προετοιμασία του Γιώρη

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

http://www.allaboutaris.com/dbimg/75000/75983/1000x600/i_proetoimasia_tou_giori_1.jpgΔεν βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, δεν συγκεντρώνει πάνω του τα φλας αφού ούτε ποδοσφαιριστής είναι, ούτε στο τεχνικό τιμ ανήκει. Η συνεισφορά του όμως στην καθημερινότητα των ποδοσφαιριστών και στο Καρπενήσι είναι τεράστια και ανεκτίμητη από αυτούς. Άλλωστε όλοι στάζουν μέλι για τον Γιάννη Γιώρη και δεν θα ακούσετε κανέναν να πει κακό λόγο για αυτόν.

Έχοντας τον ρόλο του γυμναστή που είναι υπεύθυνος κυρίως για το ζέσταμα και την αποκατάσταση μετά το τέλος της προπόνησης αλλά και την φροντίδα των τραυματιών ή όσων είναι πίσω σε φυσική κατάσταση, ο Γιάννης Γιώρης καθημερινά κάνει τη δική του προετοιμασία στο Καρπενήσι. Πάντα θα τρέξει μαζί τους, θα εκτελέσει τις ασκήσεις, θα επιβλέψει τους τραυματίες στον δύσκολο της επιστροφής τους (ευτυχώς μέχρι σήμερα στο Καρπενήσι το ιατρικό δελτίο είναι λευκό).

Δεν είναι τυχαίο ότι είναι αγαπητός από όλους για την κατάρτισή και επαγγελματική ευσυνειδησία του, αφού μην ξεχνάμε ότι προέρχεται από τα σπλάχνα του ΑΡΗ συνεχίζοντας την ανεκτίμητη προσφορά  του πατέρα του, του αείμνηστου Στέφανου  Γιώρη.


sport-fm.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.