News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Παλεύει για Χουχούμη

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

http://www.allaboutaris.com/dbimg/76000/76034/1000x600/paleuei_gia_xouxoumi_1.jpgΑκόμη ένα παίκτη του Παναθηναϊκού που δεν υπολογίζεται από τον Αντρέα Σταματσόνι, έχει βάλει ο ΑΡΗΣ μετά τον Στάθη Ταυλαρίδη. Ο λόγος για τον Διαμαντή Χουχούμη. Τον 22χρονο αριστερό μπακ που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής των πρασίνων και έγινε επαγγελματίας στα 18 του χρόνια.

Ο Χουχούμης πρόσφατα δοκιμάστηκε από την ιταλική Τερνάνα, ομάδα της SERIE B, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις αλλά η μεταγραφή δεν έγινε για οικονομικούς λόγους (δεν τα βρήκαν με τον Παναθηναϊκό στη ρήτρα αγοράς).

Ο Νίκος Αναστόπουλος που έχει βάλει στο μάτι εδώ και καιρό τον Χουχούμη, εκμεταλλευόμενος το ναυάγιο με την ιταλική ομάδα, ασκεί έντονο πρέσινγκ στον παίκτη, λέγοντάς του ότι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα, παράλληλα με την προοπτική της Σούπερ Λίγκ, αλλά το κλειδί είναι αφενός να καμφθούν οι όποιες αντιρρήσεις τoυ παίκτη που δείχνει θετικός να έρθει στη Θεσσαλονίκη και φυσικά να βρεθεί η φόρμουλα με τον Παναθηναϊκό στον οποίο ανήκει ώστε να έρθει ο 22χρονος μπακ δανεικός στο Κλεάνθης Βικελίδης.


allaboutaris.com
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.