News Update :

powered by Agones.gr - livescore

«Παγκόσμιας κλάσης ο Αλμέιδα, ξεχώριζε ο Πατίτο»

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

«Παγκόσμιας κλάσης ο Αλμέιδα, ξεχώριζε ο Πατίτο» Άκρως εγκωμιαστικά σχόλια για τους δύο σκόρερ της ΑΕΚ στο χθεσινό φιλικό με τα Τρίκαλα από τον αριστερό μπα της θεσσαλικής ομάδας, Χρήστο Νιάρο. «Πάει για πρωτάθλημα η ΑΕΚ», τόνισε.


Μιας και δεν υπήρχε τηλεοπτική μετάδοση, η άποψη ενός ανθρώπου που είδε από κοντά την πρώτη συνύπαρξη Ούγκο Αλμέιδα και Πατίτο Ροντρίγκες στην ενδεκάδα της ΑΕΚ είναι χρήσιμη. Ο αριστερός μπακ των Τρικάλων, Χρήστος Νιάρος, έμεινε με εξαιρετικές εντυπώσεις από τις δύο ατραξιόν της «Ένωσης», που πέτυχαν και τα δύο γκολ της ομάδας τους στο χθεσινό φιλικό (1-2).

Μιλώντας στη SportDay αρχικά για τον Πορτογάλο σέντερ φορ είπε: «Είναι φορ παγκόσμιας κλάσης. Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να το καταλάβεις αυτό. Ήταν πολύ καλός απέναντί μας, έσπαγε την μπάλα, είχε σωστές τοποθετήσεις και πέτυχε ένα όμορφο γκολ. Είναι σίγουρο πως αυτό θα τον βοηθήσει στη συνέχεια, όπως και τον Πατίτο».

Όσον αφορά στον Πατίτο, που έκανε ντεμπούτο, είχε το ίδιο καλή γνώμη. «Ήταν πολύ καλός, κινητικός και καθόλου αγχωμένος. Ξεχώριζε με την τεχνική και την ταχύτητά του. Έπαιζε στον άξονα, αλλά έβγαινε και δεξιά και κυρίως αριστερά», τόνισε για τον Αργεντινό εξτρέμ.

Τέλος, αναφορικά με την ΑΕΚ εκτίμησε πως δείχνει ικανή να διεκδικήσει τον τίτλο. «Όλοι ξέρουμε ποια είναι η ΑΕΚ. Αντιμετώπισε τον αγώνα με μεγάλη σοβαρότητα, σαν να ήταν επίσημος. Διαθέτει καλή ομάδα και εκτιμώ πως φέτος πάει για πρωτάθλημα. Πολύ καλή ομάδα. Μακάρι να πετύχει τους στόχους της», ανέφερε ο Νιάρος, που το 2010 είχε δοκιμαστεί από τους «κιτρινόμαυρους».


sport-fm.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.