News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Αρέσει ο Ζοσουέ στον Μπέντο

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Αρέσει ο Ζοσουέ στον Μπέντο Την περίπτωση του Ζοσουέ Πεσκέιρα φέρονται να εξετάζουν «ζεστά» στον Ολυμπιακό, με την Πόρτο να επιθυμεί να πουλήσει τον Πορτογάλο εξτρέμ.

Στο προσκήνιο επανέρχεται η περίπτωση του Ζοσουέ Πεσκέιρα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος κινείται για την απόκτηση δύο εξτρέμ.

Αυτή είναι η επιθυμία του Πάουλο Μπέντο που προσπαθεί να ικανοποιήσει η διοίκηση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, η οποία καλείται να κάμψει τις αντιστάσεις της Πόρτο.

Οι «δράκοι» δείχνουν αποφασισμένοι να πουλήσουν τον 26χρονο άσο και όχι να τον παραχωρήσουν ως δανεικός, όπως έκαναν μέχρι και την περσινή σεζόν.

Όπως γράφει σήμερα ο «Γαύρος», η μεταγραφή μπορεί να γίνει με ένα ποσό κοντά στα 2 με 2,5 εκατ. ευρώ. Στο «κόλπο» της απόκτησης του διεθνούς άσου έχει μπει η Φενερμπαχτσέ και η Μπούρσασπορ, στην οποία αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της προηγούμενης σεζόν.

Οι Πειραιώτες παρουσιάζονται να έχουν έρθουν ήδη σε επαφή με την πλευρά του παίκτη, να έχουν μιλήσει με τους εκπρόσωπό του και ίσως μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχουν σημειωθεί σοβαρές εξελίξεις επί του θέματος.


sport-fm.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.