News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Bale και Kroos, αποστολή Anoeta

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

Της Patricia Terroba

Θα κάνουν το ντεμπούτο τους αύριο, αλλά ο στόχος είναι να φτάσουν στο εκατό τοις εκατό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος



Gareth Bale και Toni Kroos είναι πλέον έτοιμοι. Οι δύο διεθνείς εντάχθηκαν στις 6 Αυγούστου στις προπονήσεις, και μετά από μια εβδομάδα προετοιμασίας οι λευκοί παίκτες θα κάνουν ντεμπούτο σ’αυτή τη σεζόν εναντίον της Stade de Reims στο Trofeo Santiago Bernabeu.

Ο Zidane αποφάσισε να’ναι αύριο, όταν οι Bale και Kroos θα κάνουν το ντεμπούτο τους σ’αυτή τη σεζόν με τη λευκή φανέλα. Αλλά με το μυαλό στο Anoeta. Η προτεραιότητά του είναι να’χει δύο απ’τους πιο σημαντικούς πυλώνες της ομάδας στην πρεμιέρα της Ρεάλ Μαδρίτης στο πρωτάθλημα. Γι’αυτό, τόσο αν μπουν στην αρχική ενδεκάδα, όσο κι αν παίξουν μόνο λίγα λεπτά, το πιο σημαντικό για τον Γάλλο είναι και οι δύο να φτάσουν στο εκατό τοις εκατό την Κυριακή.

Με την ίδια αυτή ιδέα, ο Zizou αποφάσισε στις 9 Αυγούστου, να μην ταξιδέψουν ο Ουαλός κι ο Γερμανός στη Νορβηγία για να αντιμετωπίσουν την Σεβίλλη στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ. Ο Bale εξέπληξε με την εντυπωσιακή φυσική κατάστασή του μετά από ένα μήνα διακοπών, κι ο Kroos ήρθε έτοιμος για να παίξει στον τελικό. Αλλά ο Γάλλος θεώρησε ότι η σεζόν θα’ναι πολύ μεγάλη για να τους διακινδυνεύσει τόσο σύντομα και, στο τέλος, η απόφασή του ήταν και οι δύο να περιμένουν λίγες μέρες ακόμα πριν παίξουν.

Μια δοκιμή πριν την Σοσιεδάδ

Μπέιλ και Kroos θα προπονηθούν σήμερα στην τελευταία προπόνηση πριν απ’τον αγώνα εναντίον της Stade de Reims. Απ’την επιστροφή απ’τις διακοπές τους, ο στόχος τους ήταν να ενσωματωθούν στην ομάδα όσο το δυνατόν συντομότερα κι έχουν κάνει ό, τι είναι δυνατόν γι’αυτό. Και γι 'αυτό, οι διεθνείς έχουν κάνει το ιδιαίτερο τελικό τους σπριντ.


Καθ 'όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, έχουν παρεμβάλλει ατομικές προπονήσεις με άλλες με την υπόλοιπη ομάδα. Και παρά το γεγονός ότι το Σαββατοκύριακο είχαν ρεπό, βρέθηκαν στο Valdebebas το Σάββατο για να επιταχύνουν την προετοιμασία τους. Αύριο, ο αγώνας στο Μπερναμπέου θα’ναι η μεγάλη δοκιμή πριν απ’την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.