News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ανησυχία με τον Benzema

Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Συνεχίζει με ενοχλήσεις στο ισχίο και στη μέση

Της Patricia Terroba
   

Ο Karim Benzema είναι αυτή τη στιγμή μια απ'τις μεγαλύτερες ανησυχίες της Real Madrid. Ο Γάλλος παίκτης συνεχίζει με τις ενοχλήσεις στο ισχίο και στη μέση που τον έκαναν να χάσει τους τρεις αγώνες της προετοιμασίας -ενάντια στις PSG, Chelsea και Bayern Múnich- και στο club θέλουν πλέον να λύσουν το πρόβλημα.

Γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γάλλος πρεπεί να δει απ'τον πάγκο κάποια αναμέτρηση εξαιτίας των προβλημάτων που υποφέρει. Την περασμένη σεζόν ο παίκτης έχασε λόγω τραυματισμού 15 παιχνίδια (ποτέ πριν δεν είχε τραυματιστεί τόσο στη Madrid) και το λευκό σύνολο δεν είναι διατεθειμένο να δει να συμβαίνει το ίδιο και φέτος. Στο Chamartín δεν θέλουν έναν Benzema ασταθή και ξέρουν ότι χρειάζονται να αποδώσει στο καλύτερό του επίπεδο για να βοηθήσει την ομάδα.

Οι κινήσεις του Benzema για να προλάβει το Supercopa

Τώρα η προτεραιότητα είναι μια ολική ανάρρωση. Έτσι, στη Madrid έχουν αποφασίσει να υποβάλουν τον παίκτη σε μια βαθιά μελέτη για να μάθουν ποιές είναι οι αιτίες του τραυματισμού του, και ν'αποκαταστήσουν τον Karim το συντομότερο δυνατόν. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας, ο Benzema έχει προπονηθεί έξω απ'την ομάδα, έχει κάνει τις δικές του ασκήσεις κι έχει επικεντρωθεί στη βελτίωση του τραυματισμού του. Δεν έχει παίξε ούτε καν ένα λεπτό στα 3 φιλικά που έπαιξε η Real Madrid στις ΗΠΑ.

Ο Zidane μίλησε πριν την τελευταία αναμέτρηση ενάντια στη Bayern του Ancelotti κι απέκλεισε τον Γάλλο για εκείνο το παιχνίδι: "Ακόμα δεν έχει κάνει τίποτα με την ομάδα κι αύριο δε μπορεί να παίξει. Το πλάνο είναι να συνεχίσει με τα δικά του και το Σάββατο όταν επιστρέψουμε στη Madrid, να'ναι μαζί μας".

Και τώρα είναι πλέον στη Madrid, 3 μέρες πριν το Supercopa ενάντια στη Sevilla, διατεθειμένος ν'αναρρώσει το συντομότερο δυνατόν. Πρώτα, οι γιατροί του συλλόγου θα κάνουν μια βαθιά μελέτη του τραυματισμού του Γάλλου παίκτη για να καθιερώσουν ένα ειδικό πλάνο που θα του επιτρέψει να ξεπεράσει τα προβλήματά του. Επιπλέον, ο Karim τίθεται στα χέρια του φυσιοθεραπευτή της εμπιστοσύνης του έτσι ώστε να επιταχύνει την αποκατάστασή του. Κι όχι μόνο αυτό. Ένας κινησιολόγος είναι επιφορτισμένος επίσης να φροντίσει τον Benzema έτσι ώστε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στη μέση και στο ισχίο.

Μπορεί να παίξει εναντίον της Sevilla

Ο Benzema, όπως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του, δεν θέλει να χάσει το πρώτο επίσημο φετινό παιχνίδι της Madrid: το Supercopa ενάντια στη Sevilla την Τρίτη στη Νορβηγία. Η κατάσταση του Γάλλου παίκτη είναι περίπλοκη. Για την ώρα, δεν έχει παίξει ούτε ένα λεπτό με το λευκό σύνολο, κι ούτε έχει προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα στις ΗΠΑ.

Τόσο ο παίκτης όσο και το club αντιστέκονται στο να θεωρήσουν αδύνατη τη συμμετοχή του Karim στο παιχνίδι. Ο Benzema θέλει να παίξει, και δεν αποκλείεται να το κάνει. Ο επιθετικός δουλεύει ήδη για να αναρρώσει. Χθες σήκωσε ακόμα κι ένα vídeo στο Instagram όπου εμφανίζονταν να κάνει έλξεις σε μια μπάρα. Με την απουσία του, η Madrid θα αρχίσει τη σεζόν χωρίς το BBC. Αλλά ο Benzema το'χει ξεκάθαρο ότι θέλει να'ναι έτοιμος έτσι ώστε να αντιμετωπίσει τη Sevilla.

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.