News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Isco και James, παίζουν περισσότερα από έναν τίτλο

Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Έχουν την τέλεια ευκαιρία να λάμψουν και να πείσουν τον Zidane

14 παιχνίδια έχει παίξει o Isco ως βασικός απ'την άφιξη του Zizou

Της Laura Rubio
     


Το Supercopa δεν είναι τo μόνο που διακυβεύεται για τους Isco και James απόψε. Σήμερα στις δέκα παρά τέταρτο και οι δύο παίκτες έχουν τη μεγάλη δοκιμασία τους. Την ευκαιρία ν'αποδείξουν στον Zidane ότι μπορεί να τους εμπιστεύεται.

Τόσο ο malagueño όσο κι ο Κολομβιανός υπήρξαν και είναι, σήμερα, δύο απ'τα ονόματα που έχουν ακουστεί περισσότερο στην αγορά και η πρόσφατη ενσωμάτωση του Asensio δεν έχει κάνει τίποτα άλλο απ'το να πυροδοτήσει τις φήμες σχετικά με την πιθανή έξοδο ενός εκ των δύο.

Και οι δύο παίκτες έφτασαν στην προετοιμασία με ξεκάθαρες ιδέες. Ο James διαβεβαίωσε στη MARCA ότι θέλει να συνεχίσει στο λευκό σύνολο κι ο Isco, μέχρι στιγμής, έχει διαβεβαιώσει πάντα την παραμονή του στην ομάδα. Αλλά τόσο ο ένας όσο κι ο άλλος έχουν επίγνωση της πολυκοσμίας των μέσων που υπάρχει στην Real Madrid κι ότι η άφιξη του mallorquín μειώνει ακόμα περισσότερο τις πιθανότητές τους να παίξουν. Γι'αυτό απόψε, James και Isco θα επιστρέψουν στην 11άδα για να δείξουν την καλύτερη εκδοχή τους.

Στη μεγάλη τους νύχτα, στον τελικό τους, η μεγάλη ευκαιρία που περιμένουν όλη τη σεζόν. Η ανάδυση του Casemiro την περασμένη σεζόν απομάκρυνε τους δύο παίκτες από βασικούς, μέχρι του σημείου που ο James δεν έπαιξε ούτε ένα λεπτό στον τελικό του Μιλάνου κι ο Isco μπήκε ως αλλαγή στο 73ο λεπτό.

Συμβατοί

Κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν, και οι δύο ποδοσφαιριστές έγειραν διάφορες αμφιβολίες και πολλοί συζήτησαν για την συμβατότητά τους στο γήπεδο. Αλλά οι αριθμοί δείχνουν ότι ο Zidane δεν κάνει λάθος να ποντάρει σ'αυτούς σε μια αναμέτρηση όπως την αποψινή ενάντια στη Sevilla.

8 γκολ

Στις περιπτώσεις που έπαιξαν μαζί, Isco και James ανταποκρίθηκαν πάντα με το παραπάνω. Απ'την άφιξη του Zizou και οι δύο παίκτες συνυπήρξαν στην αρχική 11άδα σε επτά περιπτώσεις, έξι στη Liga και μία στο Champions League. Στις πέντε απ'τις επτά, το λευκό σύνολο νίκησε τον αντίπαλό του και σε τρεις απ'αυτές με μεγάλο σκορ. Στα άλλα δύο παιχνίδια η Madrid έφερε ισοπαλία στο ένα κι έχασε στο άλλο, το derbi ενάντια στην Atleti στο Μπερναμπέου. Γι'αυτό, ο τεχνικός, ποντάρει σήμερα με σιγουριά στους δύο παίκτες στην αρχική 11άδα.

Ο ZZ υπολογίζει και τους δύο

Ο Zidane έχει επαναλάβει σε αρκετές περιπτώσεις σ'όλη την προετοιμασία ότι τόσο ο Isco όσο κι ο James είναι παίκτες της Real Madrid κι ότι τους υπολογίζει ενόψει αυτής της σεζόν. Την τελευταία φορά που το έκανε, ήταν την περασμένη Τρίτη, την ίδια μέρα που η MARCA έδωσε την είδηση για την τελική απόφαση του Asensio και δήλωσε και πάλι ότι και οι δύο παίκτες έχουν θέση στην ομάδα: "Θέλω να μείνει ο James. Eίναι ένας σημαντικός παίκτης και δουλεύει καλά. Ο Isco είναι ένας παίκτης της Real Madrid και τον υπολογίζω".

Απόψε ο malagueño κι ο Κολομβιανός θα'χουν την ευκαιρία να τελειώσουν με τις αμφιβολίες που έχουν σπαρθεί γύρω τους αυτούς τους τελευταίους μήνες και να επιστρέψουν στον τεχνικό την εμπιστοσύνη που τους έχει δείξει. Isco και James ξέρουν ότι είναι η βραδιά τους κι ότι πρέπει να λάμψουν αν θέλουν να'ναι σημαντικοί στο νέο πρότζεκτ του Zidane.



Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.