News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Έξαλλος ο Μελισσανίδης με ΕΠΟ, μπήκε μπροστά και ενημέρωσε τον Κοντονή πως δεν «κατεβαίνουν» οι 3!

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Έξαλλος ο Μελισσανίδης με ΕΠΟ, μπήκε μπροστά και ενημέρωσε τον Κοντονή πως δεν «κατεβαίνουν» οι 3! Ο Μελισσανίδης ήταν αυτός που ανέλαβε να ενημερώσει τον Κοντονή για τη νέα κοινή γραμμή ΑΕΚ-ΠΑΟ-ΠΑΟΚ, ότι δεν θα συμμετάσχουν σε ένα «σημαδεμένο πρωτάθλημα», αν δεν αλλάξουν οι πίνακες διαιτησίας.


Κάθετος ήταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης στο διάστημα που μεσολάβησε από την προσβλητική απόφαση του Γιώργου Γκιρτζίκη να ματαιώσει τη συνάντηση με τις ΠΑΕ, παρουσία των FIFA και UEFA, και τη θέση του υπουργείου, που έβαλε τέλος στις φήμες περί έναρξης του πρωταθλήματος!

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ ήταν έξω φρενών με τη στάση της ομοσπονδίας, που έσπευσε, άλλωστε, να ματαιώσει τη συνάντηση των εκπροσώπων των ΠΑΕ με τους απεσταλμένους των συνομοσπονδιών, όχι μόνο γιατί άκουσε όσα είπε ο κ. Κουτσοκούμνης, αλλά επειδή, από τη Δευτέρα (29/8) κιόλας, οι «κιτρινόμαυροι» είχαν ενημερώσει την ΕΠΟ ότι θα έδινε το «παρών» και ο κ. Μελισσανίδης!

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, ο τελευταίος έγινε έξαλλος και όταν κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο Σταύρος Κοντονής ήταν έτοιμος να πει το «Ο.Κ.» και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αφού η ΕΠΟ πήρε την απόφαση να μην ισχύσουν οι πραξικοπηματικές αλλαγές στην Επιτροπή Δεοντολογίας, ήταν κάθετος: Με αυτές τις συνθήκες στη διαιτησία, η ΑΕΚ δεν πρόκειται να «κατέβει» στο πρωτάθλημα, έλεγε.

Ενημέρωσε, δε, για τη θέση του τόσο τον Παναθηναϊκό όσο και τον ΠΑΟΚ, «εισπράττοντας» την ίδια απάντηση-τοποθέτηση από αμφότερες τις ομάδες. Πήρε, έτσι, την πρωτοβουλία και διεμήνυσε εκείνος στο υφυπουργείο Αθλητισμού ότι οι τρεις «μεγάλες» ΠΑΕ δεν κάνουν βήμα πίσω στην απόφασή τους: Δεν θα «κατέβουν» στο πρωτάθλημα από τη στιγμή που δεν έχει αλλάξει το παραμικρό στο «μοντέλο διαιτησίας» και στους πίνακες που έχει συγκροτήσει η ομάδα των Γκιρτζίκη, Γκρούτση, Σωμαρακάκη, Βασσάρα, Καραμελίδη κτλ. Λίγη ώρα αργότερα, ωστόσο, ο Σταύρος Κοντονής απέδειξε ότι και εκείνος δεν έχει σκοπό να κάνει πίσω και απομένει να δούμε τώρα την «απάντηση» της FIFA…
 
 
sport-fm.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.