News Update :

powered by Agones.gr - livescore

O Zidane πείθει τον Varane μπροστά στον εξωτερικό πειρασμό

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Ο τεχνικός θα’χε χαρακτηρίσει ως "απαραίτητο" τον Γάλλο στόπερ σε μια ιδιωτική συνομιλία

Γαλλικά μέσα ενημερώνουν για προσφορές των Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Μπάγερν



Είναι προφανές ότι ο Varane δεν τελείωσε ικανοποιημένος τη σεζόν. Για τον Ζιντάν, το δίδυμο Pepe-Ramos ήταν απαραίτητο, υποβιβάζοντας τον Γάλλο στη «θέση» του τρίτου στόπερ. Αυτό δεν του άρεσε καθόλου, φυσικά. Επιπλέον, ο τραυματισμός που τον εμπόδισε να πάει με την εθνική του στο Euro, αύξησε τη θλίψη του.

Με το καλοκαίρι να’χει φτάσει ήδη, με την επιστροφή στην εργασία όλο και πιο κοντά, έρχονται οι πρώτες φήμες. Ο πειρασμός έρχεται απ’το εξωτερικό. Γαλλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν προσφορές των Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Μπάγερν. Αυτή η τελευταία, σύμφωνα με την Le Parisien, με μια προσφορά ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ.

Λόγω όλων αυτών, ο Ζιντάν έχει αναλάβει δράση. Σύμφωνα με το Le10Sport, ο Γάλλος προπονητής θα’χε μια ιδιωτική συνομιλία με τον συμπατριώτη του. Ο Zizou θα ηρεμούσε τον Varane καθιστώντας του σαφές ότι, γι’αυτόν, είναι ένα απ’τα βασικά στοιχεία για την ομάδα του. Σύμφωνα με το  προαναφερθέν γαλλικό μέσο, ο αμυντικός θα’χε πάρει την απόφαση να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης.


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.