News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη δεν ξεχνά τον Lewandowski, τον μόνο που μπορεί ν’ανοίξει την πόρτα στον Benzema

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Του Enrique Marin

Ο Πολωνός δεν έχει λάμψει ακόμα σ’αυτό το Euro

Μαζί με τα ονόματα των Alaba, Pogba, Kanté και Hazard, ο Florentino εξακολουθεί να εξετάζει του Πολωνού επιθετικού της Μπάγερν, η μόνη μεταγραφή που θα έφερνε την πώληση του Karim


David Alaba (Μπάγερν), Paul Pogba (Γιουβέντους), ο συμπατριώτης του της Λέστερ N'Golo Kanté ως σχέδιο Β, όπως ενημερώσαμε στην El Confidencial, και Eden Hazard (Τσέλσι). Αυτά είναι τα ονόματα που εξετάζει η Ρεάλ Μαδρίτης σκεπτόμενη την ενίσχυση εν όψει της επόμενης σεζόν και ποιος ξέρει αν σκέπτεται επίσης και την μεθεπόμενη, καθώς το μαδριλένικο club αναμένει την ποινή της FIFA που θα της απαγόρευε τις μεταγραφές για δύο περιόδους, του Ιανουαρίου και του Ιουλίου-Αυγούστου του 2017. Κι ακριβώς για το λόγο αυτό, εν αναμονή του τι μπορεί να συμβεί, υπάρχει ένας άλλος παίκτης ο οποίος εξακολουθεί να’ναι στο στόχαστρο του Florentino Perez: ο Πολωνός επιθετικός Robert Lewandowski. Προς το παρόν, κι όπως συμβαίνει με τον Αυστριακό αμυντικό Alaba, η Μπάγερν Μονάχου δεν είναι διατεθειμένη να διαπραγματευτεί για κανέναν απ’τους δύο, αν και είναι γνωστή η δύναμη αποπλάνησης της Μαδρίτης για τους εμπλεκομένους.

Όπως αναφέραμε πριν από λίγες εβδομάδες, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε προγραμματίσει να κάνει μια προσφορά της τάξης των 120 εκατομμυρίων € στη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Gareth Bale επειδή, σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαχειρίζονταν στο Old Trafford, ο Ουαλός είχε την επιθυμία να επιστρέψει στην Premier μετά από τρεις σεζόν στην Ισπανία. Λοιπόν, ο Florentino δεν έχει την παραμικρή πρόθεση να πουλήσει αυτόν που θεωρεί τον αντικαταστάτη του Κριστιάνο Ρονάλντο και παρόλο που ο Πορτογάλος θα επεκτείνει το συμβόλαιό του, έχει απορρίψει την προσφορά της Γιουνάιτεντ. Μάλιστα, στην Αγγλία θεωρούν δεδομένο ότι, ακόμα περισσότερο μετά το μεγάλο Euro που κάνει, ο Gareth Bale θα επεκτείνει σύντομα το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης.



Μαζί με τον Aaron Ramsey, τον μέσο της Άρσεναλ, ο Μπέιλ έχει πάει την εθνική του στους προημιτελικούς του τουρνουά που διεξάγεται στη Γαλλία, το οποίο τον έχει ανατιμήσει. Περιέργως, το αντίθετο μ’ότι συμβαίνει με τον Lewandowski, τον πρώτο σκόρερ της Bundesliga ο οποίος φαίνεται να’χει ξεμείνει από μπαρούτι. 30 γκολ πέτυχε με τη Μπάγερν αυτήν την τελευταία σεζόν στη Bundesliga, ένα νούμερο που κανείς δεν πέτυχε στη Γερμανία εδώ και 39 χρόνια. Επιπλέον, ο Πολωνός είναι ο πρώτος σκόρερ στην προκριματική φάση του Euro, με 13 γκολ. Ωστόσο, κι εν αναμονή του τι θα συμβεί απόψε εναντίον της Πορτογαλίας του Κριστιάνο, ο Lewandowski δεν έχει ακόμη σκοράρει στη Γαλλία.


Ο Πολωνός είναι ο επιθυμητός φορ του Florentino Pérez εδώ και χρόνια. Συγκεκριμένα από τότε που σκόραρε τέσσερα γκολ εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης, όταν ακόμα φορούσε τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Είναι γνωστό ότι ο μέγιστος madridista ηγέτης δεν δίστασε ακόμα και να κατέβει μέχρι τ’αποδυτήρια του Μπερναμπέου για να χαιρετήσει τον Lewandowski. Όπως συνέβη κάποτε και με τον Μπενζεμά, ο Florentino θεωρεί ότι είναι η τέλεια μεταγραφή, ακριβώς ο μόνος που θα μπορούσε σήμερα να ανοίξει την πόρτα της εξόδου στον Γάλλο. Ο Ζιντάν δεν θέλει ν’αποχωριστεί τον συμπατριώτη του, αλλά η Μαδρίτη δεν βλέπει με κακό μάτι την πώλησή του αν έρθει μια καλή προσφορά. Το ενδιαφέρον του Arsene Wenger για να τον πάρει στην Άρσεναλ είναι ακόμα εκεί, εν αναμονή του να δει ο Florentino να εκπληρώνεται η επιθυμία του να ντύσει στα λευκά τον Lewandowski, το μόνο σενάριο στο οποίο θα προχωρούσε στην πώληση του Μπενζεμά.

Για την ιστορία, υπενθυμίζονται τα παρακάτω τρία άρθρα:




Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.