News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Φορτσάρει για Μακ Νιλ

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

aris_banvit_priftis_mcneal
Ο Άρης θα επιδιώξει να ολοκληρώσει την διαπραγμάτευση με τον Τζερέλ Μακ Νιλ μέχρι το τέλος αυτής της βδομάδας και δεν αποκλείεται να υπάρξει και επικοινωνία του Δημήτρη Πρίφτη με τον παίκτη.


Οι κίτρινοι θέλουν να αυξήσουν τους παίκτες του περσινού ρόστερ, διατηρώντας στην ομάδα τον πρώτο σκόρερ και (ίσως) τον καλύτερο αμυντικό τους. Ξεκίνησαν με μία συγκεκριμένη πρόταση με αύξηση κοντά στο 20%, ανέβασαν την προσφορά τους και πλέον ετοιμάζονται για την τελική πρόταση.


Παραμένει άγνωστο αν ο Μακ Νιλ έχει προτάσεις από άλλες ομάδες. Προς το παρόν κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από την πλευρά του παίκτη, αν και οι Αμερικανοί εκπρόσωποί του ήταν απασχολημένοι με το ντραφτ στο ΝΒΑ, καθώς εκπροσωπούν και τον Κροάτη Μπέντερ, που επιλέχθηκε στο Νο4 από τους Σανς.


Είναι πολύ πιθανό εντός των ημερών, άμεσα, να υπάρξει επικοινωνία του Δημήτρη Πρίφτη με τον Μακ Νιλ προκειμένου να συζητήσουν διεξοδικά το ενδεχόμενο να συνεχίσουν την συνεργασία τους.


Υπάρχει αισιοδοξία ότι αυτή η υπόθεση θα έχει αίσιο τέλος και ο παίκτης θα παραμείνει στους κίτρινους, όμως σε κάθε περίπτωση αυτό που θέλει ο Άρης είναι να δοθεί τέλος στην ιστορία άμεσα.
 
 
 
pressaris.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.