News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Στην Ολλανδία το ραντεβού με Μπεργκ για επέκταση συμβολαίου

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Στην Ολλανδία το ραντεβού με Μπεργκ για επέκταση συμβολαίου Επί ολλανδικού εδάφους, θα συζητήσει ο Παναθηναϊκός για την επέκταση του συμβολαίου του Μάρκους Μπεργκ. Θέμα ημερών το ραντεβού με τους εκπροσώπους του παίκτη.


Ο Μάρκους Μπεργκ απολαμβάνει αυτό το διάστημα τις λίγες μέρες που έχει στη διάθεση του να ξεκουραστεί, μετά τον αποκλεισμό της εθνικής Σουηδίας από το Euro και λίγο πριν ταξιδέψει για την Ολλανδία, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού.

Επί ολλανδικού εδάφους, φαίνεται πως θα ξεκινήσουν και οι συζητήσεις για την επέκταση της συνεργασίας του Σουηδού επιθετικού με το «τριφύλλι».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», οι εκπρόσωποι του παίκτη θα βρεθούν στην Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιήσουν το ραντεβού με την πλευρά του Παναθηναϊκού, με σκοπό να επεκταθεί η συνεργασία των δύο πλευρών ως το 2019.

Πάντως, η προεργασία και οι πρώτες επαφές έχουν ήδη γίνει, με τους «πράσινους» να έχουν πρόθεση να αυξήσουν τις αποδοχές του παίκτη στο 1 εκ. ευρώ χωρίς να επιμέρους μπόνους.

Στον Παναθηναϊκό αισιοδοξούν πως θα ολοκληρωθεί η επέκταση του συμβολαίου του Σουηδού, με τον Μπεργκ να είναι θετικός στο να παραμείνει για ακόμα μία τριετία στο «τριφύλλι».
 
 
sport-fm.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.