News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ψάχνουν για... αντίπαλο

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

http://www.allaboutaris.com/dbimg/73000/73752/1000x600/psaxnoun_gia_antipalo_1.jpgΗ σύσταση της νέας ΠΑΕ και ο αγωνιστικός σχεδιασμός είναι αυτά που βρίσκονται σε πρώτο πλάνο αυτή τη στιγμή για τον ΑΡΗ. Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι στην Αλκμήνης δεν κινούνται και για άλλα ζητήματα.

Στην ατζέντα των «κίτρινων» υπάρχουν αρκετά θέματα αυτή τη στιγμή, μεταξύ των οποίν βρίσκεται κα ιη διεξαγωγή ενός... δυνατού φιλικού αγώνα. Πρόθεση των ανθρώπων του ΑΡΗ είναι να πραγματοποιήσουν μέσα στο καλοκαίρι -μετά την επιστροφή της ομάδας από το βάσικο στάδιο της προετοιμασίας- ένα φιλικό απέναντι σε έναν εμπορικό αντίπαλο, στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ηδη έχει ξεκινήσει μία προεργασία για αυτό τον λόγο και στην προσπάθεια αυτή ο ΑΡΗΣ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί και τις διασυνδέσεις του Λοράν Ντεσό κυρίως στην Γαλλία, χωρίς να αποκλείεται φυσικά και κάποιο από τα υπόλοιπα μεγάλα πρωταθλήμα της Ευρώπης. Βέβαια δεν αποκλείεται να προκύψουν και δυσκολίες, καθώς μέχρι τα μέσα Αυγούστου ξεκινούν τα περισσότερα πρωταθλήματα ενώ για κάποιες ομάδες υπάρχουν και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Αυτό που μένει να φανεί πλέον είναι αν θα ευοδωθούν τελικά οι επαφέ που θα πραγματοποιήσει ο ΑΡΗΣ και οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μετά από χρόνια ένα μεγάλο φιλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
 
 
allaboutaris.com
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.