News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Respect σε αυτόν τον κόσμο

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

http://www.sport24.gr/search/article3979517.ece/BINARY/original/image.jpgΟι φίλοι του ΑΡΗ έπαιξαν τον δικό τους σημαντικό ρόλο στην φετινή πορεία της ομάδας, την οποία ακολούθησαν όπου κι αν αυτή αγωνίστηκε. 
 
 
Από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, την Κρήτη και την Ρόδο, στην Τραπεζούντα, στην Πάνορμο, μέχρι το Καζάν, το Κλαϊπέντα και το Βερολίνο. Όπου κι αν έπαιξε φέτος ο ΑΡΗΣ δεν ήταν μόνος του, καθώς οι φίλοι του τον ακολούθησαν για να τον στηρίξουν με το τραγούδι τους και να τον ωθήσουν στη νίκη.

Με 7 sold-out στην Ελλάδα και 3 στην Ευρώπη, το Παλέ είναι μακράν του δευτέρου, το γήπεδο με την μεγαλύτερη πληρότητα στην Ελλάδα. Ο κόσμος αγκάλιασε την προσπάθεια της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη και την στήριξε δυναμικά. Στις νίκες ήταν εκεί για ν’ αποθεώσεις τους «κίτρινους», στις ήττες για να τους χειροκροτήσει και να τους φωνάξει ένα «δεν πειράζει ρε μάγκες», για να τους οπλίσει με περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Ο κόσμος του ΑΡΗ παρέδωσε μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς και κατέχει και αυτός με την σειρά του ένα ποσοστό στην φετινή επιτυχία της ομάδας.
 
 
allaboutaris.com
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.