News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Πολύ περισσότερο από ένας φυσιοθεραπευτής

Κυριακή 1 Μαΐου 2016

Ακόμα ένα καθοριστικό γκολ του Μπέιλ

Σε πλήρη ιατρική καταιγίδα, ο Gareth Bale αφιέρωσε και πάλι ένα γκολ στον φυσιοθεραπευτή της εμπιστοσύνης του στ’αποδυτήρια, Jaime Benito



Παρά το γεγονός ότι πλέον είναι εξοικειωμένος στην ομάδα, ο Gareth Bale δεν είναι ένας παίκτης πολύ οικείος με τους συμπαίκτες του, με εξαίρεση τον Modric, με τον οποίο είχε συνυπάρξει στην Τότεναμ. Ο μεγάλος του φίλος κι έμπιστος του στ’αποδυτήρια, δεν φοράει κοντά: είναι ο φυσιοθεραπευτής της εμπιστοσύνης του, ο Jaime Benito, η σκιά του σχεδόν απ’την ένταξή του. Και χθες του αφιέρωσε το γκολ, όπως και παλιότερα στο Mestalla.

Ο Benito έφτασε στο σύλλογο απ’το χέρι του σημερινού επικεφαλής των ιατρικών υπηρεσιών, του επικρινόμενου Jesús Olmo, αφού είχε συνδεθεί με το ράγκμπι, όπου και οι δύο συνυπήρξαν. Το γεγονός ότι μιλά αγγλικά τον έφερε κοντά στον Μπέιλ, ο οποίος δεν χειρίζεται ακόμα με ευκολία στα καστιγιάνικα -στις εμφανίσεις του σπάνια μιλάει ισπανικά.

Ο παίκτης έχει πάει κατά καιρούς για θεραπεία στην ιδιωτική κλινική όπου εργάζεται επίσης ο Jaime. Είναι σύνηθες να φεύγουν μαζί απ’το Μπερναμπέου και στις αποστολές να παίζουν PlayStation στο δωμάτιο του Gareth.


Ο Ουαλός είναι πολύ ευγνώμων στον φυσιοθεραπευτή του κι έχει περισσότερες από μια λεπτομέρειες μαζί του. Δώρα και χειρονομίες, όπως τα σπριντ για να πανηγυρίσει μαζί του τα σημαντικά γκολ. Στον πάγκο της Μαδρίτης, ο Μπέιλ έχει πολύ περισσότερο από έναν φυσιοθεραπευτή.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.