News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Cristiano ολοκλήρωσε ένα μέρος της προπόνησης δείχνοντας μια σαφή βελτίωση

Κυριακή 1 Μαΐου 2016

Επέστρεψε στη δυναμική της ομάδας στο πρώτο μέρος της προπόνησης

Κερδίζει έδαφος για να παίξει στο παιχνίδι εναντίον της City



Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ολοκλήρωσε ένα μέρος της προπόνησης της Ρεάλ Μαδρίτης με την ομάδα στο Valdebebas, δείχνοντας ότι έχει βελτίωση στον μυϊκό τραυματισμό του και απέκτησε πιθανότητες να παίξει στον επαναληπτικό των ημιτελικών του Champions League την Τετάρτη εναντίον της City.

Μετά από μια νέα νίκη στο πρωτάθλημα χθες το απόγευμα στο Anoeta απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία διατηρεί τη Ρεάλ Μαδρίτης στον αγώνα για την κατάκτηση του τίτλου της Liga, ο Ζινεντίν Ζιντάν σήμερα το πρωί είχε καλές ειδήσεις με την εξέλιξη του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος, που έχει ήδη χάσει τρία παιχνίδια λόγω της μικρής μυϊκής ρήξης που υπέστη στο δεξί μηρό του, επέστρεψε στη δυναμική της ομάδας στο πρώτο μέρος της προπόνησης.

Το madridista ρόστερ ξεκίνησε την προετοιμασία του δεύτερου σκέλους του ημιτελικού του Champions League εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι, με προπόνηση, αποκατάστασης για τους παίκτες που ξεκίνησαν στο Σαν Σεμπαστιάν, και μεγαλύτερης έντασης για τους υπόλοιπους.

Ενώ ο Κριστιάνο ολοκλήρωσε στον ίδιο ρυθμό με την ομάδα ένα μέρος της προπόνησης και μετά συνέχισε ξεχωριστά τη δουλειά του, ο Γάλλος Καρίμ Μπενζεμά δεν βγήκε στο γήπεδο κι ολοκλήρωσε ατομικά το πλάνο ανάκαμψής του. Ο Ζιντάν είναι σίγουρος ότι θα’ναι έτοιμος να παίξει την Τετάρτη στο Μπερναμπέου.

Απ’τους βασικούς του Anoeta δεν βγήκαν επίσης στο γήπεδο για χαλάρωμα των μυών με συνεχές τρέξιμο, ο Casemiro κι ο James Rodriguez.


Στην ομάδα, η οποία όπως αναφέρει η λευκή ιστοσελίδα, έκανε ασκήσεις κατοχής μπάλας και πίεσης, συνδυασμούς μιας επαφής, σουτ στο τέρμα κι έναν αγώνα σε γήπεδο μειωμένων διαστάσεων, δούλεψαν με ένταση συνήθεις βασικοί που ξεκουράστηκαν, όπως οι Πέπε, Μαρσέλο, Toni Kroos και Dani Carvajal που θα φτάσουν φρέσκοι στη μονομαχία που θ’αποφασίσει μια θέση στο μεγάλο ευρωπαϊκό τελικό του Μιλάνου.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.