News Update :

powered by Agones.gr - livescore

H εντυπωσιακή παρουσίαση της αποστολής των Β. Ιρλανδών! (vid)

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

H εντυπωσιακή παρουσίαση της αποστολής των Β. Ιρλανδών! (vid)H B. Ιρλανδία ετοιμάζεται για την παρθενική της συμμετοχή σε Euro, με την ομοσπονδία της χώρας να δίνει στη δημοσιότητα ένα εντυπωσιακό βίντεο-παρουσίαση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, εμπλουτισμένο με εικόνες από το πιο διάσημο αξιοθέατο της χώρας.


Η Β. Ιρλανδία ζει σε ρυθμούς Euro ενόψει της πρώτης παρουσίας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στη διοργάνωση.
Ο Μάικλ Ο' Νιλ έχει ήδη καταλήξει στους 23 ποδοσφαιριστές που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα στη γήπεδα της Γαλλίας και μέσα από ένα εντυπωσιακό βίντεο, η ομοσπονδία αποφάσισε να παρουσιάσει στον κόσμο τους παίκτες.


Βέβαια οι Β. Ιρλανδοί δεν έμειναν απλά στις παρουσίαση των 23 ποδοσφαιριστών τους, αλλά επέλεξαν να εκμεταλλευτούν τη δημοσιότητα που τους δίνεται με αφορμή τη συμμετοχή του στο Euro, προκειμένου να αναδείξουν στο ευρύ κοινό και τις ομορφιές της χώρας τους.


Έτσι σε όλη τη διάρκεια του βίντεο στο φόντο υπάρχουν εικόνες από το διάσημο παραθαλάσσιο αξιοθέατο «Giant's Causeway», κάνοντας εντελώς πρωτότυπη την παρουσίαση του ρόστερ τους.




 gazzetta.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.