News Update :

powered by Agones.gr - livescore

H καταλανική "απάντηση" στο 11ο της Ρεάλ

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

http://www.allaboutaris.com/dbimg/72000/72111/1000x600/h_katalaniki_apantisi_sto_11o_tis_real_1.jpgΗ Ρεάλ ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης για 11η φορά στην ιστορία της όμως για την καταλανική "Sport" η μεγάλη νικήτρια της σεζόν 2015-16 είναι η Μπαρτσελόνα. Δείτε το χαρακτηριστικό της πρωτοσέλιδο αλλά και τις "σπόντες" της για διαχρονική διαιτητική εύνοια υπέρ των "μερένγκες".
 
 
"Στον ποδοσφαιρικό Όλυμπο" είναι ο τίτλος της "Marca" για να περιγράψει τη λαμπρή φιέστα που στήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο "Bernabéu" για να γιορταστεί η "Undecima", την ώρα που η καταλανική "Sport" ένιωσε την υποχρέωση να υπερασπιστεί την Μπαρτσελόνα και άρχισε να μετράει τους τίτλους των δύο ομάδων τη φετινή σεζόν. "Νικάει η Μπαρτσελόνα με 4-1", είναι ο χαρακτηριστικός της τίτλος, με την εφημερίδα να έχει παραταγμένα στο πρωτοσέλιδό της τα τέσσερα τρόπαια που πήρε αυτή τη σεζόν η ομάδα του Λουίς Ενρίκε: Πρωτάθλημα Ισπανίας, Κύπελλο Ισπανίας, Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, έναντι ενός μόνο τίτλου, αυτού του Champions League, που πανηγύρισε το βράδυ του Σαββάτου στο Μιλάνο το... αντίπαλο δέος, Ρεάλ.

Όλα αυτά τα γεγονότα δείχνουν πως η Μπάρτσα τη σεζόν 2015-16 ήταν ανώτερη της Ρεάλ Μαδρίτης", αναφέρεται επίσης στο πρωτοσέλιδο, με την "Sport" να παίζει μάλιστα... φουλ επίθεση μέσω της ιστοσελίδας της, καθώς εκεί μιλάει ανοιχτά για διαχρονική εύνοια των διαιτητών στην Ρεάλ Μαδρίτης, στην ιστορία του Κυπέλλου Πρωταθλητριών.

Με αφορμή το γκολ του Σέρχιο Ράμος στον φετινό τελικό όπου ο αρχηγός των "μερένγκες" ήταν σε θέση οφσάιντ και δεν υποδείχτηκε, η ιστοσελίδα αναφέρεται και σε πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Ράμος στον ημιτελικό με την Μάντσεστερ Σίτι που δεν δόθηκε.
 
 
allaboutaris.com
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.