News Update :

powered by Agones.gr - livescore

«Προστατέψτε τον Νίκο Λάσκαρη…»

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

http://www.superbasket.gr/wp-content/uploads/2015/09/%CE%9D%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%9B%CE%AC%CF%83%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B7%CF%82.jpg"Η παρουσία του κ. Λάσκαρη εγγυάται πως φέτος μπήκαν τα θεμέλια για την επιστροφή του ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ στο θρόνο του."
 
 
Με ανακοίνωση μέσω της επίσημης σελίδας του ποδοσφαιρικού τμήματος, καταδικάζονται τα αίσχη που έγιναν στον 4ο μικρό τελικό κατά του Νίκου Λάσκαρη.

Τo ποδοσφαιρικό τμήμα συγχαίρει την ομάδα μπάσκετ του ΑΡΗ για την φετινή της πορεία και εύζεται την γρήγορη επιστροφή του Αυτοκράτορα στον θρόνο του.

Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος:

"Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ καταδικάζει τα αίσχη που συνέβησαν το απόγευμα του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ σε βάρος του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Νίκου Λάσκαρη και της οικογένειάς του.

Εκφράζουμε την θερμή μας συμπαράσταση προς τον κ. Λάσκαρη και στεκόμαστε στο πλευρό του, όπως σύσσωμη η οικογένεια του ΑΡΗ.

Ο Νίκος Λάσκαρης αποτελεί «φάρο» για τον ελληνικό αθλητισμό στις δύσκολες εποχές που βιώνει και αποτελεί υποχρέωση όλων μας να τον προστατέψουμε.

Περιμένουμε από τους φορείς του μπάσκετ και την ελληνική πολιτεία να απομονώσουν τα θρασύδειλα στοιχεία, όπως αυτά που εμφανίστηκαν το Σάββατο στο ΟΑΚΑ και να ενθαρρύνουν ανθρώπους που συμβάλλουν στην αναβάθμιση του ελληνικού μπάσκετ, όπως ο κ. Λάσκαρης.

Τέλος, θέλουμε να συγχαρούμε την ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου μας για την πετυχημένη φετινή της πορεία. Η παρουσία του κ. Λάσκαρη εγγυάται πως φέτος μπήκαν τα θεμέλια για την επιστροφή του ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ στο θρόνο του."
 
 
allaboutaris.com
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.