News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Zidane ταιριάζει στην πορεία τα κομμάτια του, ενώ το ιατρικό επιτελείο καίγεται

Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Αυξάνεται η ένταση με τους παίκτες

Η Ρεάλ Μαδρίτης επισκέπτεται τη Ρεάλ Σοσιεδάδ (17:00) σε μια βδομάδα που ο πόλεμος μεταξύ των παικτών του Ζιντάν και του ιατρικού επιτελείου του club έχει ενταθεί



Παίζει πρώτη σήμερα, όπως συνέβη την περασμένη εβδομάδα, κι έτσι η πίεση για να κερδίσει είναι απόλυτη. Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να πάρει τους τρεις βαθμούς στο Anoeta και στη συνέχεια, να περιμένει την Ατλέτικο και/ή τη Barcelona να γκελάρουν. Στο ποδοσφαιρικό πλάνο, η ομάδα αποδίδει στο φουλ τον τελευταίο καιρό. Έχει μπει στη μάχη για το πρωτάθλημα και είναι ένα βήμα απ’την παρουσία της στον τελικό του Champions League. Ως εκ τούτου, ηρεμία. Η κατάσταση, από ιατρικής άποψης, είναι άλλο πράγμα. Cristiano και Benzema, τραυματίστηκαν και δουλεύουν πυρετωδώς για να παίξουν ενάντια στην City, έχοντας αφεθεί στους αντίστοιχους προσωπικούς φυσιοθεραπευτές τους, μακριά απ’το επιτελείο με επικεφαλής τον Jesús Olmo, καθιστώντας σαφή για πολλοστή φορά την τεράστια ρωγμή που βιώνουν οι σχέσεις μεταξύ του ρόστερ και του ιατρικού επιτελείου του συλλόγου.

«Η κατάσταση είναι ανυπόφορη», αποκαλύπτουν μέσα απ’τα αποδυτήρια. Κάθε μέρα είναι πιο τεταμένη και η ατμόσφαιρα πιο ασφυκτική, στ’αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν εμπιστεύονται, τόσο από ιατρικής άποψης, όσο και πολύ λιγότερο από προσωπικής, τον Jesús Olmo. Ο επικεφαλής των ιατρικών υπηρεσιών, στον οποίο ο Florentino Perez έδωσε πλήρη εξουσία να κάνει και ξεκάνει, κάθε μέρα είναι πιο αποστασιοποιημένος απ’τους παίκτες. Οι πρωταγωνιστές της μπάλας δεν εμπιστεύονται τις μεθόδους του, στον ίδιο βαθμό που τον θεωρούν ρουφιάνο λόγω της εγγύτητάς του προς τον πρόεδρο του συλλόγου. Τον κατηγορούν άμεσα ως σπιούνο. Οι τραυματισμοί των Κριστιάνο και Μπενζεμά έχουν προκαλέσει την αύξηση της θερμοκρασίας λόγω της καυτής σύγκρουσης.

Έκανε απλά μια κίνηση ηρεμίας, όταν στην συνέντευξη Τύπου ρωτήθηκε για το θέμα, για την απόφαση των παικτών ν’αναζητήσουν επαγγελματίες έξω απ’το κλαμπ για να αναρρώσουν. «Όλα ήταν συμφωνημένα με τον σύλλογο, ο οποίος προσπαθεί πάντα να κάνει τα πράγματα σωστά», είπε ο Γάλλος προπονητής. «Καθένας στο ρόλο του. Η ανησυχία μου είναι ο αγώνας ενάντια στην Ρεάλ Σοσιεδάδ, δεν μπαίνω σε τέτοια θέματα. Δεν θα μιλήσω περισσότερο γι’αυτό το θέμα. Το σημαντικό πράγμα είναι η αναμέτρηση του Anoeta», κατέληξε. Η πραγματικότητα είναι ότι δεν είναι ξένος μ’αυτή την κατάσταση, στραβομουτσουνιάζοντας περισσότερες από μία φορές, όταν ένα πρόβλημα φυσικής κατάστασης έχει χτυπήσει κάποιον παίκτη. Ο Ζιντάν καταλαβαίνει τέλεια τους παίκτες, κάθε μέρα και πιο απομακρυσμένους απ’τον Jesús Olmo και την ομάδα εργασίας του.



Επανασύνδεση με τον Illarramendi

Στο πλαίσιο αυτό, με τους Κριστιάνο και Μπενζεμά εκτός δράσης και τον Toni Kroos να ξεκουράζεται ενόψει της βαρυσήμαντης αναμέτρησης της Τετάρτης, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης συλλογίζεται τη δημιουργία της καλύτερης 11άδας για να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, αλλά κοιτάζοντας με την άκρη του ματιού του τη Μάντσεστερ Σίτι. Τίποτα δεν δείχνει ότι ο Μπέιλ θα ξεκουραστεί, ο οποίος θα ηγηθεί της επίθεσης της λευκής ομάδας στο Σαν Σεμπαστιάν. Ο Ουαλός θα συνοδεύεται απ’τους Jesé Rodriguez και Lucas Vázquez. Εν τω μεταξύ, ο Isco έχει περισσότερες πιθανότητες απ’τον James για να καλύψει το κενό που αφήνει ο Γερμανός μέσος. Δεν αποκλείεται επίσης κάποιος της άμυνας να μείνει στον πάγκο, το οποίο θα μπορούσαν να επωφεληθούν παίκτες όπως οι Danilo, Varane και Nacho.

Ένας παίκτης θα’χει ξεχωριστό ρόλο. Ο Asier Illarramendi θα τεθεί αντιμέτωπος με τους πρώην του σ’έναν αγώνα στον οποίο η ομάδα του Eusebio Sacristán είναι αδιάφορη. Βολεμένη στη μέση της βαθμολογίας, χωρίς στόχους για επίτευξη, η Real Sociedad έχει ως μόνο στόχο να κάνει έναν καλό αγώνα, όπως συνέβη πριν από λίγες εβδομάδες, όταν επιβλήθηκε επί της Barcelona βάζοντας φωτιά στο πρωτάθλημα. Ο Illarra, ο οποίος δεν μπόρεσε να πετύχει στη Ρεάλ Μαδρίτης, παρουσιάζεται ως ένα απ’τα πρόσωπα που θα πρέπει να παρακολουθήσουμε σ’αυτό το ματς, στο οποίο η ομάδα του Ζιντάν δεν μπορεί να αποτύχει.



Αναποδιές για την Σοσιεδάδ

Απ’τη λίγα στα πολλά καθ 'όλη αυτή τη σεζόν, ο Illarramendi αρχίζει να εγκαθίσταται και πάλι στην ομάδα του, το οποίο του έχει κοστίσει. Σ’αυτή τη δεύτερη φάση της σεζόν έχει ήδη κάνει εμφανίσεις που θυμίζουν το αστρικό στάδιο του στην blanquiazul ομάδα, μια εξαιρετική απόδοση που τον εκτόξευσε στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο σύλλογος του Σαν Σεμπαστιάν αρχίζει ν’απολαμβάνει την ισχυρή προσπάθειά για ν’ανακτήσει έναν παίκτη του σπιτιού, κάτι που του φαίνονταν καταδικασμένο, όταν είδε την Athletic Club, πως προσπάθησε δύο φορές ν’αποκτήσει τον χαφ. Ο Jokin Aperribay, πρόεδρος του συλλόγου του Σαν Σεμπαστιάν, αναγκάστηκε να ανοίξει τον κουμπαρά και να ξοδέψει ένα σωρό εκατομμύρια για να μην δει τον παίκτη ντυμένο στις κόκκινες κι άσπρες ρίγες.


Η Ρεάλ Σοσιεδάδ, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, αντιμετωπίζει τον αγώνα με σημαντικές απουσίες, ειδικά στην επίθεση. Στην απουσία του Agirretxe, που έκανε εγχείρηση στον αστράγαλο πριν από λίγες μέρες, προστέθηκε την τελευταία στιγμή του Βραζιλιάνου Jonathas, εξαιτίας ενός τραυματισμού της τελευταίας στιγμής. Με τον Carlos Vela τιμωρημένο, ο ανερχόμενος Oyarzabal θα’ναι η επιθετική αναφορά της ομάδας. Επίσης, στην τελευταία στιγμή η βασκική ομάδα έχει ένα άλλο σημαντικό πρόβλημα, τον τραυματισμό του Iñigo Martinez στον αστράγαλο, κάτι που θα τον εμποδίσει να βρεθεί στην 11άδα του Eusebio.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.