News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Vallejo θα αναρρώσει στη Μαδρίτη απ’το νέο τραυματισμό του

Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Θα κάνει το πρώτο μέρος με τους γιατρούς της Ρεάλ Μαδρίτης

Ο στόπερ της Σαραγόσα υπέστη την Κυριακή μια υποτροπή της ρήξης των ινών που τον είχε αφήσει ήδη εκτός για δύο μήνες · Στο madridista σύλλογο, υπάρχει ανησυχία για τα μυϊκά του προβλήματα.



Τα συνεχή μυϊκά προβλήματα απ’τα οποία υποφέρει ο Jesús Vallejo, όλη αυτή την σεζόν, ανησυχούν πολύ την Ρεάλ Μαδρίτης, τον σύλλογο ο οποίος τον αγόρασε το περασμένο καλοκαίρι και για τον οποίο πλήρωσε περίπου 6.000.000 €. Έτσι, μπροστά στη νέα ρήξη ινών που έχει, αποφασίστηκε ο αμυντικός να κάνει το πρώτο μέρος της ανάρρωσης στη Μαδρίτη, υπό την εποπτεία των ιατρικών υπηρεσιών του λευκού club, και σε συνεργασία με τις ιατρικές υπηρεσίες της Σαραγόσα.

Ο στόπερ, δανεικός στο aragonés σύνολο, μπόρεσε να παίξει μόνο 20 παιχνίδια φέτος και, μετά απ’το νέο μυϊκό τραυματισμό του, έχει πει σχεδόν αντίο στη σεζόν.

Ο Vallejo υπέστη μια σημαντική ρήξη ινών στα τέλη Ιανουαρίου και δεν έπαιξε ξανά μέχρι πριν από τρεις εβδομάδες. Ωστόσο, την περασμένη Κυριακή εναντίον της Alcorcón αισθάνθηκε ξανά ενοχλήσεις κι έπρεπε να αντικατασταθεί στο ημίχρονο.


Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε αυτή την εβδομάδα αποκάλυψε ότι έχει και πάλι θλάση κι ότι θα χάσει τουλάχιστον έναν ακόμη μήνα. Μια σημαντική αναποδιά για τον Lluis Carreras, ο οποίος μένει και πάλι χωρίς τον αρχηγό της ομάδας σ’αυτή την τελική ευθεία, όπου οι maños παίζουν την άνοδο στην Primera Division.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.