News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ήδη τρέχει ο Cristiano

Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Δουλεύει πρωί, μεσημέρι και βράδυ για να φτάσει σε άριστη κατάσταση στη Μάντσεστερ Σίτι

Τη Δευτέρα μπορεί να επιστρέψει στην ομάδα



Ο Cristiano Ronaldo κάνει γιγαντιαία βήματα για να βρεθεί στις καλύτερες συνθήκες την ερχόμενη Τετάρτη κόντρα στη Manchester City. Έχουν περάσει μόλις τρεις μέρες από τότε που χτύπησε ο συναγερμός στο Etihad Stadium, και ήδη κάνει συνεχές τρέξιμο στο γρασίδι. Χθες το απόγευμα δοκίμασε απαλά και είδε πως ο τραυματισμός του βρίσκεται σε καλό δρόμο, πράγμα που τον κάνει πολύ αισιόδοξο για το βαρυσήμαντο αγώνα του Champions League.

Ο Ρονάλντο δουλεύει πρωί, μεσημέρι και βράδυ για να ανακάμψει απ’τα προβλήματα στον οπίσθιο μηριαίο. Η ικανότητά του για θυσία και δουλειά είναι τεράστια και δεν υπάρχει ούτε μια στιγμή στη μέρα που δεν αφιερώνεται στην προετοιμασία του. Απ’τα χέρια του έμπιστου φυσιοθεραπευτή του, Joaquin Juan, κάνει το αδύνατο για να μπορέσει να’ναι στο γήπεδο του Santiago Bernabeu, και σχεδόν σε βέλτιστη κατάσταση, την επόμενη Τετάρτη.

Ενώ οι συμπαίκτες του προετοιμάζονται πλέον για τον αγώνα κατά της Σοσιεδάδ στο Valdebebas, ο Ρονάλντο τα δίνει όλα στο σπίτι του. Υπέρτατη θυσία και πειθαρχία έτσι ώστε τίποτα ή κανείς να μην εμποδίσει την επιστροφή κατά της Μάντσεστερ Σίτι. Έχει τεθεί στα χέρια του Joaquín Juan και τώρα οι αισθήσεις δεν θα μπορούσαν να’ταν καλύτερες. Ο Ρονάλντο έχει αντιμετωπίσει με αισιοδοξία την ανάρρωση και η βελτίωση που βιώνει τον κάνει ήρεμο σχετικά με τη συμμετοχή του την Τετάρτη. Απ’το άγχος που είχε την περασμένη Τρίτη έχει περάσει στην πεποίθηση ότι θα’ναι στον επαναληπτικό των ημιτελικών.

Τέτοια είναι η ευνοϊκή εξέλιξη που έχει ο τραυματισμός που αναμένεται, ακόμη και να επιστρέψει στις προπονήσεις με την ομάδα την επόμενη Δευτέρα, δύο ημέρες πριν απ’τον αγώνα. Ο Ζιντάν, που ενημερώνεται άμεσα απ’τον ίδιο τον CR7, υπολογίζει τον αστέρα του όχι μόνο για την αναμέτρηση, αλλά και για την προετοιμασία.

Υπάρχουν δύο παράγοντες που κάνουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο να βελτιώνεται τόσο γρήγορα. Ο πρώτος, ο πιο σημαντικός, ότι ο τραυματισμός δεν είναι τόσο σοβαρός όσο πιστεύονταν αρχικά. Όπως ανάφερε χθες η MARCA, δεν υπάρχει μια ρήξη ινών στο δικέφαλο μηριαίο. Η πάθηση είναι πολύ πιο επιφανειακή και οι χρόνοι αποκατάστασης είναι πολύ συντομότεροι από ό, τι μπορεί να φάνηκαν αρχικά.

Ένα φυσικό θαύμα

Ο Ρονάλντο δεν χρειάζεται θεραπεία με βλαστικά κύτταρα, μια μέθοδος που χρησιμοποίησε ήδη, όταν τραυματίστηκε στον επιγονατιδικό τένοντα, αλλά που σε αυτή την περίπτωση έχει αποκλειστεί εντελώς.

Το δεύτερο στοιχείο που κάνει την ανάρρωση να’ναι η βέλτιστη είναι η ίδια η δύναμη του Κριστιάνο Ρονάλντο, ένα φυσικό θαύμα που λίγοι έχουν δει στην Ρεάλ Μαδρίτης σε όλη την ιστορία της. Ο Πορτογάλος ανακάμπτει γρηγορότερα και καλύτερα απ’οποιονδήποτε απ’τους τους συμπαίκτες του κι αυτή η περίπτωση δεν αποτελεί εξαίρεση.


Έτσι, στο Santiago Bernabeu αναπνέουν πλέον πολύ πιο ήρεμοι και είναι σίγουροι ότι θα δουν το αστέρι τους στο γήπεδο την ερχόμενη Τετάρτη.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.