News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η άποψη του Συνταγματάρχη για το Sociedad Real 0-1

Σάββατο 30 Απριλίου 2016


Μεγάλο διπλό για την Ρεάλ, που μεταφέρει την πίεση στους άλλους 2 που παίζουν αμέσως μετά. Δίκαιη νίκη, που ήρθε πιο εύκολα απ’ότι δείχνει το σκορ, καθώς η Ρεάλ άξιζε το 0-2, ενώ δεν απειλήθηκε ουσιαστικά ποτέ, πλην της κεφαλιάς στις καθυστερήσεις, όπου και πάλι ο Νάβας δεν δυσκολεύτηκε να μπλοκάρει. Επηρεασμένη η Σοσιεδάδ απ’τις σημαντικές απουσίες της, ήταν και βαθμολογικά αδιάφορη.

Η Ρεάλ έλεγχε το παιχνίδι σ’όλο το 90λεπτο. Στο α, η ομάδα κατέβηκε και πάλι με τον Μπέιλ στα δεξιά και τον Λούκας στα αριστερά. Από πίσω τους είχαν τους Ντανίλο και Νάτσο αντίστοιχα. Έτσι μετά τα πρώτα 15 λεπτά, η Σοσιεδάδ, άρχισε να γίνεται πιο απειλητική με την αριστερή της πτέρυγα. Παράλληλη η Ρεάλ ήταν κουτσή απ’την δική της αριστερή, γι’αυτό κι ο ΖΖ, μετά το 20, άλλαξε τους Μπέιλ, Λούκας και η ομάδα έλεγξε πολύ καλύτερα τον αγώνα. Στο α είχε ευκαιρίες με τον Χάμες (8), τις δύο κεφαλιές του Μπέιλ (14,21) που πέρασαν λίγο άουτ και τη μεγάλη στιγμή με τον Νάτσο (40), όπου φέρθηκε ατομιστικά και προσπάθησε να τελειώσει μόνος του, αντί να δώσει στον Μαγιοράλ που ήταν ελεύθερος και λογικά θα σκόραρε.

Στο β, η ομάδα συνέχισε να ελέγχει τον αγώνα και στο 57, έχασε την τεράστια ευκαιρία με τον Μπέιλ, ο οποίος ναι μεν είχε μπροστά του δύο αμυντικούς και τον τερματοφύλακα, αλλά είχε όλο τον χώρο να τελειώσει σωστά, πράγμα που δεν έκανε και παραλίγο να αποδειχθεί μοιραίος. Από’κει και πέρα είχε την καλή ευκαιρία του Χεσέ (73) και το γκολ του Μπέιλ από ασίστ του Λούκας (79).

Μπράβο στον Μπέιλ για μια ακόμα πολύ καλή εμφάνιση στο πρωτάθλημα, δεύτερη συνεχόμενη μετά απ’αυτήν στην Ράγιο, που διατηρεί τις λιγοστές ελπίδες της ομάδας στο πρωτάθλημα. Ο Καζεμίρο πολύ καλό παιχνίδι, ο Μόντριτς σταθερός, η άμυνα πήγε γενικά καλά και το 0 το αποδεικνύει. Ο Ντανίλο προωθήθηκε πολλές φορές, αλλά δεν ήταν ουσιαστικός, ο Νάτσο όχι τόσο.

Ο ΖΖ έκανε την έκπληξη και προτίμησε τον Χάμες έναντι του Ίσκο, κι έμοιαζε σα να του λέει «φέρε τη νίκη, ή πωλείσαι». Μέτριο το παιχνίδι του, σε μια θέση που δεν είναι η φυσική του, αντικαταστάθηκε στο 0-0 και φαίνεται πως έχασε και την τελευταία ευκαιρία του, αν ήταν τέτοια η σημερινή.

Ο Λούκας λίγα πράγματα, αλλά έκανε την ασίστ του μοναδικού γκολ. Ο Μαγιοράλ είχε πάθος και θέληση, όπως θα’χε ο κάθε 19χρονος που παίρνει μια ευκαιρία στην Ρεάλ, αλλά πέρα απ’αυτά, λίγα πράγματα.


Χεσέ, Ίσκο, πρόσφεραν φρεσκάδα με την είσοδο τους και βοήθησαν την ομάδα να πιέσει περισσότερο και να φτάσει στη σημαντική νίκη.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.