News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Λέτο… para siempre

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Τώρα που ξανάσμιξαν, ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να ξαναχωρίσουν! Οι «πράσινοι» προτίθενται να κάνουν κουβέντα με τον Σεμπαστιάν Λέτο για επέκταση συμβολαίου, ώστε να μείνει για πάντα στην ομάδα. 

Η παρουσία του Σεμπαστιάν Λέτο στον Παναθηναϊκό έχει απομακρύνει τις αμφιβολίες που υπήρχαν για το αν είναι σε θέση να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα στη δεύτερη θητεία του σε αυτή. Ο Αργεντινός έχει δείξει ιδιαίτερο ζήλο για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης κι αυτό σε συνδυασμό με τις απτές αποδείξεις πως έχει ξεπεράσει τις περιπέτειες με τους τραυματισμούς του σε γόνατο και κεφάλι άρχισε να φαίνεται και στην πράξη, καθώς ήταν από τους διακριθέντες στους αγώνες με Ατρόμητο και Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με την «Πράσινη», η διοίκηση της ΠΑΕ προτίθεται να καλέσει σύντομα τον Λέτο για να γίνει μια κουβέντα για την επέκταση του συμβολαίου του. Ο «Σέμπα» έχει υπογράψει για ενάμιση χρόνο και επιθυμία του «τριφυλλιού» είναι να συμφωνήσει μαζί του για επέκταση τουλάχιστον μέχρι το 2019. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως βρίσκει απόλυτα σύμφωνο τον ίδιο τον παίκτη, που έχει πει στο περιβάλλον του πως «… μακάρι να πάνε όλα καλά και να μείνω για πάντα στον Παναθηναϊκό». Ο Λέτο δεν ξεχνά τη στάση της ομάδας απέναντί του σε μια δύσκολη περίοδο, ενώ φυσικά δεν παραγνωρίζει τη λατρεία του κόσμου στο πρόσωπό του.
sport-fm.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.