News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Έρχεται βαριά καμπάνα από UEFA...

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Ακόμα και με κεκλεισμένων των θυρών απειλείται ο Παναθηναϊκός από την UEFA για όσα έγιναν στο παιχνίδι με την Καμπάλα. Δεδομένο το μεγάλο πρόστιμο.

Δεν έφτανε ο αποκλεισμός-ντροπή και όσα ακολούθησαν αυτόν για τον Παναθηναϊκό, έρχεται και η UEFA να τον... αποτελειώσει! Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, ετοιμάζεται να στείλει την ποινή της στο «τριφύλλι» για όσα έγιναν στη Λεωφόρο εκείνο το βράδυ.

Σύμφωνα με την «Goal» αναμένεται βαριά καμπάνα καθώς ο παρατηρητής που βρέθηκε στο γήπεδο έχει καταγράψει τα πάντα. Τόσο τα πανό κατά του Πλατινί (ευαίσθητο κομμάτι για την UEFA), τα αντικείμενα που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο, όσο και την εισβολή των οπαδών στο τέλος της αναμέτρησης.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, το γεγονός πως οι οπαδοί δεν επιτέθηκαν στους αντιπάλους, αλλά μπήκαν με σκοπό την δική τους ομάδα, δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Στα... ελαφρυντικά για τον Παναθηναϊκό, πως τόσο οι διαιτητές, όσο και η αποστολή της Καμπάλα έφτασαν και έφυγαν από το γήπεδο χωρίς κανένα πρόβλημα.

Βέβαια, στην ΠΑΕ, υπάρχουν και οι αισιόδοξοι που εκτιμούν πως οι «πράσινοι» μπορεί να την γλιτώσουν με ένα πολύ βαρύ πρόστιμο, άνω των 100 χιλιάδων ευρώ.
gazzetta.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.