News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη απολογείται στον Keylor Navas

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Ο τερματοφύλακας, χαρούμενος να συνεχίσει

Ο τερματοφύλακας προπονήθηκε χθες στο Valdebebas

Δεν ταξίδεψε με την εθνική του


Είναι χαρούμενος και έχει κίνητρο για την πρόκληση που έρχεται


Όταν ξύπνησε, ο Keylor ήταν ακόμα εκεί. Και θα παραμείνει στο Valdebebas. Ο ίδιος, αν και προβληματισμένος από τις πρόσφατες ασυνήθιστες κινήσεις στο κλείσιμο της αγοράς, που τον επηρέασαν, είναι στην ευχάριστη θέση να συνεχίζει στη Ρεάλ Μαδρίτης, διατεθειμένος ν’ανταποκριθεί στην πρόκληση του βασικού κι αυτό φαίνονταν στο πρόσωπο του καθώς θ’αρχίσει ν’απολαμβάνει τα παιχνίδια χωρίς την υπ 'αριθμόν ένα απειλή του.

Το βράδυ της Δευτέρας ήταν βγαλμένο από σενάριο ταινίας που θα μπορούσε να’χει γραφτεί απ’τον Ozores. Περίμενε για περισσότερο από μία ώρα για να επιβιβαστεί σε ένα ιδιωτικό αεροπλάνο που ποτέ δεν απογειώθηκε. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήθελε να ταξιδέψει ο παίκτης στην Αγγλία για να περάσει τη σχετική ιατρική εξέταση πριν απ’την υπογραφή με τη βρετανική ομάδα. Αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης, υποστηρίζοντας ότι η κίνηση αυτή θα καθυστερούσε την επιχείρηση, αρνήθηκε. Ο Keylor, ο αντιπρόσωπός του και η σύζυγός του, επιβιβάστηκαν σ’ένα αεροπλάνο που δεν απογειώθηκε ποτέ.

Τελικά, ο παίκτης και η συνοδεία του κατέβηκαν απ’το αεροπλάνο μετά από δύο ώρες και κατευθύνθηκαν στο Valdebebas όπου ο Κοσταρικανός τερματοφύλακας υποβλήθηκε σε εξετάσεις, αφού η United δέχθηκε την αιτιολογία της Μαδρίτης, του επείγοντος, για την επίσπευση των διαδικασιών. Κι ενώ ο Navas περνούσε από εξετάσεις για να ενταχθεί στις τάξεις του Van Gaal, αυτός που βρίσκονταν στο πλευρό του στο Αθλητικό Κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης, ήταν ο Rafa Benitez. Ο προπονητής της Ρεάλ τον καθησύχασε για το μέλλον του, και του ευχήθηκε καλή τύχη, στις τελευταίες του ώρες ως ποδοσφαιριστή της Μαδρίτης.

Αλλά δεν ήταν γραφτό. Η βραδιά άρχισε να μπλέκεται με το συμβόλαιο του Keylor με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο τερματοφύλακας είχε ένα πρόβλημα με μία από τις ρήτρες που υπήρχαν, που αναφέρονταν στην ασφάλιση της εταιρείας που θα δημιουργούσε ο Navas στο Ηνωμένο Βασίλειο, για να διαχειρίζεται τα δικαιώματά της εικόνας του. Δεδομένου ότι η αγγλική ομάδα δεν δέχθηκε την ρήτρα, ο παίκτης κι ο μάνατζερ του ήταν αναγκασμένοι να δεχτούν το νέο του συμβόλαιο χωρίς αυτήν την ρήτρα.

Αλλά οι διαφωνίες, του αγγλικού συλλόγου με τον Κοσταρικανό τερματοφύλακα δεν τέλειωσαν. Ο εκπρόσωπος του Keylor, ο Ricardo Cabañas, έλαβε ένα συμβόλαιο 18 σελίδων γραμμένο στην αγγλική γλώσσα, με πολλές τεχνικές λεπτομέρειες, που έπρεπε να διαβάσει, για να το υπογράψει και να το επιστρέψει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με μισή ώρα να απομένει για το κλείσιμο της αγοράς. Και ακόμη και με όλα τα εμπόδια το απόγευμα και το βράδυ, το συμβόλαιο του Navas ήταν στην ώρα του, στα γραφεία των Red Devils.

Απροσδόκητη στροφή

Ξημέρωσε. Και ο Keylor δεν ήταν στο Μάντσεστερ. Παρέμεινε στη Μαδρίτη. Τα προβλήματα που προέκυψαν γύρω στα μεσάνυχτα ακύρωσαν την μεταγραφή του. Και ο ίδιος, ήταν τόσο ευτυχισμένος. Αρχίζει γι’αυτόν μια νέα περίοδος κατά την οποία θα’ναι ο βασικός τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης και δεν θα υπάρχει κανείς άλλος να τον ανταγωνιστεί πέρα απ’τον Casilla .

Πήγε στο Valdebebas να προπονηθεί ατομικά το πρωί, το οποίο θα επαναλάβει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Ο Κοσταρικανός χθες έλαβε άδεια απ’τον προπονητή του να μην ταξιδέψει στην Κόστα Ρίκα και να μείνει στο Ciudad Deportiva. Εκεί συνάντησε τον Μπενίτεθ που μερικές ώρες πριν τον είχε αγκαλιάσει, αποχαιρετώντας τον. Μεταξύ των δύο επαγγελματιών υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός. Ο Keylor πεθαίνει για τον Μπενίτεθ και το συναίσθημα είναι αμοιβαίο.

Ο σύλλογος, επικοινώνησε χθες με τον Keylor Navas για να ζητήσει συγγνώμη για ό, τι συνέβη κατά τη διάρκεια της Δευτέρας και να τον ευχαριστήσει για την πλήρη προθυμία του σε ό, τι είχε σχεδιάσει η Μαδρίτη. Ο παίκτης έχτισε στενότερες σχέσεις με τον σύλλογο, καθώς αντιμετώπισε αυτή την ανάσταση χωρίς φθόνο ή δυσαρέσκεια, όπως αναφέρει ο ύμνος του συλλόγου.

Καταλαβαίνει ότι σ’αυτή τη νέα φάση αρχίζει απ’το μηδέν, θέλει να ξεχάσει ό, τι, συνέβη και έζησε τις τελευταίες μέρες και είναι υπερήφανος για όσα πέτυχε. Το χειροκρότημα που πήρε απ’το Μπερναμπέου στο τελευταίο παιχνίδι του, έμοιαζε να’ναι απλά ένα αντίο, αλλά θα’ναι ακόμα εκεί στις 15 Σεπτεμβρίου, όταν η Ρεάλ θα φιλοξενήσει την Σαχτάρ στην πρώτη αγωνιστική του Champions League
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.