News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το... σχέδιο για Εσιέν

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Αντίστροφα μετρά ο Μάικλ Εσιέν για το επίσημο ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό, με τους ανθρώπους του τριφυλλιού να ετοιμάζουν ομαλά την επανένταξή του...

Η διακοπή του πρωταθλήματος μπορεί να βρίσκει τον Παναθηναϊκό στη κορυφή με το 2/2, ωστόσο αμέσως μετά από αυτή τα πράγματα σοβαρεύουν... Το πρόγραμμα γίνεται σταδιακά όλο και πιο δύσκολο και οι απαιτήσεις θα είναι ακόμα μεγαλύτερες.

Σε αυτά τα δύσκολα, λοιπόν, παιχνίδια άπαντες στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού θέλουν να έχουν τον Μάικλ Εσιέν ετοιμοπόλεμο! Ο Γκανέζος σταρ, αγωνίστηκε στο φιλικό με το Αιγάλεω για 65 λεπτά και έδειξε πως μετράει αντίστροφα για το επίσημο ντεμπούτο του.


Αυτό φαίνεται να απέχει μόλις λίγες μέρες... Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η «Live Sport», ο Εσιέν αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, αμέσως μετά από την διακοπή με λίγα λόγια. Αυτό θα γίνει ώστε να αρχίσει να αποκτά σιγά σιγά ρυθμό, με τον χρόνο συμμετοχής του να αυξάνεται παιχνίδι με παιχνίδι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αυτό θα γίνει με σκοπό ο Γκανέζος να είναι πανέτοιμος στις κρίσιμες τέσσερις αγωνιστικές με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ατρόμητο και φυσικά Ολυμπιακό. Στο «τριφύλλι» γνωρίζουν πως αυτά τα τέσσερα ματς ίσως κρίνουν αρκετά πράγματα και θεωρούν πως με τον Εσιέν καλά στην υγεία του θα έχουν ένα επίπεδο πιο πάνω την μεσαία τους γραμμή.
gazzetta.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.