News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Πρόκληση για τον Μπενίτεθ, που καλείται να σκεφτεί πως θα’ναι η Μαδρίτη, χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Του χρόνου μπορεί ν’αποχωρήσει απ’το Μπερναμπέου


Σχέδια της Ρεάλ Μαδρίτης για την αντιμετώπιση του επόμενου καλοκαιριού στο οποίο δεν θα υπάρχει στο ρόστερ ο παίκτης βιτρίνα. Το τουρνουά στη Γερμανία είναι μια πρόγευση αυτού και των rotations του προσεχούς έτους


Σχέδια της Ρεάλ Μαδρίτης για την αντιμετώπιση του επόμενου καλοκαιριού στο οποίο δεν θα υπάρχει στο ρόστερ ο παίκτης βιτρίνα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Στον Πορτογάλο, του χρόνου, θα’χουν μείνει 2 ακόμα χρόνια στο συμβόλαιο του και σήμερα, η ιδέα είναι να εισπράξουν απ’αυτόν την επόμενη θερινή περίοδο ... Αν και μέχρι τότε μένει πάρα πολύς καιρός για να βάλουμε το χέρι μας στη φωτιά ότι θα συμβεί αυτό. Το τουρνουά στη Γερμανία, που ξεκινά σήμερα, είναι μια πρόγευση, μιας κι ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει ταξιδέψει λόγω τραυματισμού για ν’ αντιμετωπίσει μαζί με την Ρεάλ, την Τότεναμ και ή τη Μπάγερν Μονάχου ή τη Μίλαν, αλλά και για τα rotations που χαρακτηρίζουν τον Rafa Benitez. Ποια διάταξη θα παρουσιάσει ο προπονητής στο γήπεδο;

Ο Μπενίτεθ έχει καθοδηγήσει την Ρεάλ Μαδρίτης σε τέσσερα φιλικά και σ’όλα είχε στην διάθεση του τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον νικητή του τελευταίου Χρυσού Παπουτσιού, χάρη στα 48 γκολ του στο πρωτάθλημα, 61 στο σύνολο. Απ’αυτόν τον δεινό σκόρερ- φέτος το καλοκαίρι έχει σκοράρει μόνο ένα- και την αδιαπραγμάτευτη θέση του στην αριστερή πλευρά της επίθεσης της ομάδας, εξαρτώνται οι υπόλοιποι συμπαίκτες του, ξεκινώντας με τον Gareth Bale, ο οποίος έπρεπε να προσαρμοστεί στα δεξιά με το που ήρθε στο Bernabeu και τον οποίο ο Μπενίτεθ έχει δοκιμάσει σ’αυτή την προετοιμασία στον άξονα. Φαίνεται φυσιολογικό, μ’αυτούς τους αριθμούς, τα πάντα να περιστρέφονται γύρω απ’τον Πορτογάλο διεθνή. Τι θα συμβεί στη Μαδρίτη χωρίς αυτόν;

Προσέξτε τα χθεσινά λόγια του Josemi σ’ένα αγγλικό μέσο, ​​"στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μπενίτεθ θα κάνει rotations όπως στη Λίβερπουλ κι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα συμμετέχει σ’αυτά", έτσι όπως θα συμβεί αυτήν την εβδομάδα στο Μόναχο, οι Λευκοί και οι οπαδοί τους θα πρέπει να συνηθίσουν να ζουν χωρίς το αστέρι τους σ’ορισμένα παιχνίδια, σε αντίθεση με ό, τι έχει συμβεί μέχρι στιγμής, έχει παίξει σχεδόν πάντα. Η ενδεχόμενη απουσία του θα μπορούσε να επηρεάσει θεαματικά την ισορροπία του προσωπικά, αν και ίσως όχι τόσο την ομάδα (πέρα απ’αυτό το rotation γίνεται ακριβώς για να διατηρήσει σε καλή κατάσταση τους παίκτες για το καλό της ομάδας).


Η Μαδρίτη σκόραρε περισσότερο χωρίς τον Κριστιάνο

Είναι ένας τόσο σημαντικός παίκτης, που τη σεζόν 2013/2014 η Μαδρίτη κέρδισε στα οκτώ παιχνίδια που έπαιξε χωρίς τον Ρονάλντο-επτά στο πρωτάθλημα κι ένα στον τελικό κυπέλλου εναντίον της Μπαρτσελόνα. Την περασμένη σεζόν έχασε τρία παιχνίδια πρωταθλήματος, με μία ήττα για την ομάδα του, στο Anoeta. Τα στοιχεία λένε ότι απ’τους Λευκούς δεν θα λείψουν, τόσο πολύ όσο πιστεύεται, τα γιγαντιαία νούμερα των γκολ του. Επιπλέον, η Μαδρίτη έχει περίπου ένα μέσο όρο σκοραρίσματος 2,8 γκολ ανά ματς με τον Κριστιάνο και 3.2 χωρίς αυτόν. Θα πρέπει όμως για τα στοιχεία αυτά, όπως και τα υπόλοιπα, να τονιστεί ότι: εκτός απ’τον τελικό, όπου η ομάδα κατέκτησε το Κύπελλο, ο Ρονάλντο δεν έχει χάσει κανένα σημαντικό αγώνα (δύσκολο) με τη Ρεάλ Μαδρίτης, δηλαδή, οι περισσότερες απ’τις απουσίες του, συνέπεσαν με μέτριες αναμετρήσεις.

Με τον τραυματισμό επίσης του Μπενζεμά ενόψει του Audi Cup, ο Μπενίτεθ θα’χει τους Μπέιλ, Borja Mayoral και Cheryshev για την κάλυψη αυτών των θέσεων. Τρεις παίκτες απ’ τους οποίους μόνο ο Bale είναι βασικός στην πρώτη ομάδα. Ο Αντσελότι, ελλείψει του Πορτογάλου, ανασύντασσε την ομάδα του είτε σ’ένα 4-4-2, όπου ο Μπέιλ κι ο Μπενζεμά ήταν οι προωθημένοι παίκτες, οι οποίοι μπορούσαν να συνοδεύονται απ’τους James, Kroos, Modric (όταν δεν ήταν τραυματίας) και τον Isco (ή τονJesse), είτε σ’ένα 4-3-3 με τους Bale, Μπενζεμά και James μπροστά απ’τους Isco, Kroos και Modric.


Απόκτηση ενός άλλου CR7 κι εκτός γηπέδου, όχι μόνο εντός

Ένα χρόνο μακριά απ’το να λείψει ο CR7 απ’την κύρια περιοχή, πρέπει να βρεθεί αντικαταστάτης στο ύψος του κι όχι μόνο μιλώντας σε αθλητικό επίπεδο, αλλά και στο θέμα των μέσων ενημέρωσης. Ένα κλειδί, αντικαθίσταται μ’ένα άλλο κλειδί, τουλάχιστον απ’την άποψη των συναισθημάτων και του οικονομικού τομέα ... γιατί στο γήπεδο θα είναι δύσκολο για όποιον έρθει να επαναλάβει τους αριθμούς του τέταρτου, έως πέρυσι, αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης:

313 γκολ συνολικά (δέκα γκολ μακριά απ’το να σπάσει το ρεκόρ του Ραούλ) και 223 εξ αυτών στο πρωτάθλημα (37 κατά μέσο όρο) κατακτώντας τρία Χρυσά Παπούτσια (συνολικά έχει τέσσερα στην καριέρα του). Εάν δεν συμβεί τίποτα ασυνήθιστο, αυτή τη σεζόν θα γίνει ο δεύτερος κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του πρωταθλήματος, ξεπερνώντας τον Telmo Zarra με 251, ενώ ο Leo Messi σήμερα έχει 286 (και 115 περισσότερα παιχνίδια).

- 2009/10: 33 γκολ (έμεινε έξω δύο μήνες λόγω τραυματισμού)

- 2010/11: 53 γκολ (πρώτη σεζόν με το 7 στην πλάτη)

- 2011/12: 60 γκολ (46 εκ των οποίων στο πρωτάθλημα των 100 βαθμών)

- 2012/13: 55 γκολ (πάνω απ’το ένα τρίτο της ομάδας, η οποία είχε 153 συνολικά)

- 2013/14: 51 γκολ (με κατάκτηση του Copa del Rey και του Τσάμπιονς Λινγκ)

- 2014/15: 61 γκολ (στο έτος κατά το οποίο έκανε ρεκόρ σκοραρίσματος και έχει τα καλύτερα στατιστικά της καριέρας του)
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.