News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Που υπογράφω;

Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Οι Ramos και Pepe έχουν συμφωνήσει τις επεκτάσεις των συμβολαίων τους


Με τον Varane να’χει, από πέρυσι, ανανεώσει έως το 2020 και στις συμφωνημένες επεκτάσεις συμβολαίων, τόσο του Pepe όσο και του Ράμος, να λείπει μόνο η υπογραφή, ο Ράφα Μπενίτεθ αυτή τη σεζόν μπορεί να αισθάνεται σαν τον Ντ Αρτανιάν, που προστατεύονταν απ’τους τρεις σωματοφύλακες. Κάθε ματς-όσο το επιτρέπουν οι τραυματισμοί και οι κυρώσεις-, ο προπονητής της Μαδρίτης θα πρέπει να επιλέγει ένα δίδυμο και ν’αφήνει έναν απ’τους σωματοφύλακες του σε εφεδρεία.

Προς το παρόν, αυτός που φαίνεται να’χει το προβάδισμα μεταξύ των τριών, είναι ο Sergio Ramos. Ο αρχηγός της Μαδρίτης, έχοντας κληρονομήσει το περιβραχιόνιο πρόσφατα, απ’τα χέρια του Iker, ήταν ο κύριος πρωταγωνιστής στο δράμα του καλοκαιριού που, ευτυχώς για όλα τα μέρη, είχε αίσιο τέλος.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο Ramos είχε το κεφάλι, τα πόδια και το μισό σώμα έξω απ’τη Μαδρίτη, αλλά στο τέλος ο αρχηγός έκανε ειρήνη με τον Florentino, ο οποίος συμφώνησε για την ανανέωση του συμβολαίου, με τον, μεγάλης σημασίας για τον κεντρικό αμυντικό, μάνατζερ του, René Ramos. Ο Sergio θα φορά τα λευκά έως το 2020 και θα βελτιώσει τις αμοιβές του στα 8,5 εκατομμύρια ανά σεζόν, τα οποία μπορούν να φτάσουν μέχρι τα 10 με την επίτευξη κάποιων στόχων και τίτλων.

Η ανανέωση του αρχηγού έχει συμφωνηθεί και το μόνο που λείπει είναι το τελικό κείμενο του συμβολαίου, στο οποίο οι Florentino Perez και Sergio Ramos θα βάλουν τις υπογραφές τους. Πρόθεση της Ρεάλ Μαδρίτης είναι να προβεί σε επίσημη τελετή στο Bernabeu, μ’όλα τα σκηνικά που αξίζουν στον αρχηγό της ομάδας και ήρωα του δέκατου, δημοσιοποιώντας τη συμφωνία.

Απ’την στιγμή που έχουν συμφωνήσει, η Ρεάλ Μαδρίτης κι ο Sergio Ramos θα αποφασίσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να δημοσιοποιηθεί η συμφωνία, ίσως τη βδομάδα πριν το ντεμπούτο της Μαδρίτης στο πρωτάθλημα, στις 23 Αυγούστου στο El Molinón.

Η ανανέωση του Πέπε επίσης έχει συμφωνηθεί. Τόσο ο αντιπρόσωπός του, ο Jorge Mendes, όσο και η Μαδρίτη, άφησαν σε πολύ προχωρημένο στάδιο τις συνομιλίες πίσω στα τέλη Ιανουαρίου, όπως ανέφερε η Marca. Ο Florentino Perez κι ο μάνατζερ του παίκτη, που διατηρούν μια ειδική σχέση, είχαν συμφωνήσει να σφραγίσουν οριστικά τη συμφωνία, στην περιοδεία σε Αυστραλία και Κίνα.

Ο Pepe απ’την μεριά του είναι ήρεμος. Ξέρει ότι το μέλλον του είναι στη Ρεάλ Μαδρίτης, σύλλογος στον οποίο είναι ο τρίτος πιο παλιός παίκτης, ακριβώς πίσω απ’τους Sergio Ramos και Marcelo. Ο Πορτογάλος Βραζιλιάνικης καταγωγής, είναι ο ένας απ’τους δύο σωζόμενους παίκτες, απ’την περίοδο του Ραμόν Καλντερόν στην προεδρία του συλλόγου.

Ο Πέπε, σε ηλικία 32 ετών, ξέρει ότι βρίσκεται στις τελευταίες του σεζόν στην ελίτ και θέλει να τις περάσει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Στο club σέβονται τη δουλειά του και στο Μπερναμπέου είναι ένα είδωλο για τους οπαδούς.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.