News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Isco αναζήτα θέση

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Έλαμψε στην περιοδεία σε διάφορες θέσεις


Ο Μπενίτεθ τον δοκίμασε στα πλάγια και στον άξονα


Ο Μαλαγέζος έδειξε στο νέο αφεντικό του, ότι μπορεί να κάνει όλα αυτά που του ζητούνται μέσα στο γήπεδο κι ακόμα περισσότερα.Είτε στην πλευρά είτε στον άξονα, ο παίκτης έχει δείξει στον Μπενίτεθ ότι είναι ένας σπουδαίος παίκτης στην διάθεση του προπονητή για το απαιτητικό πρόγραμμα που βρίσκεται μπροστά του. Ο Isco βοηθάει στην άμυνα, τραβάει τους αντιπάλους του, δημιουργεί κίνδυνο, δίνει ασίστ. Ένας άνθρωπος "μπορώ" που έχει θέσει στον νέο προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης μια πρόκληση, καθώς ο Μπενίτεθ τώρα θα ήθελε να βρει μια θέση στον παίκτη, σε μια ομάδα η οποία ήδη σφύζει από ταλέντο.

Ο Isco είναι ένας άνθρωπος που απαιτεί την αναγνώρισή του. Παρά το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια των δύο προηγούμενων σεζόν ο Αντσελότι τον χρησιμοποιούσε πάντα, καθώς τον θεωρούσε ως τον απαραίτητο 12ο παίκτης της ομάδας, ο παίκτης  πάντα έψαχνε για μία θέση βασικού.

Οι αστρικές εμφανίσεις του Isco, κατά την διάρκεια της περιοδείας έχουν ανοίξει εκ νέου τη συζήτηση σχετικά με το τι πρέπει να γίνει μαζί του. Με το BBC ακλόνητο στην επίθεση και τους Kroos και Modric το ίδιο στο κέντρο, η μόνη θέση που θα μπορούσε να διεκδικήσει ο Isco στην αρχική ενδεκάδα του Benitez, είναι αυτή του James. Ωστόσο, ο Κολομβιανός είχε μια καλή πρώτη σεζόν και η επιστροφή του στην ομάδα, στην Κίνα, κατέστησε εμφανές ότι ο προπονητής θα πρέπει να τον υπολογίζει. Η θεαματική είσοδο του James στο παιχνίδι, με ένα γκολ-φάουλ στα 10 πρώτα του λεπτά, έδωσε ξανά στον Κολομβιανό το προβάδισμα στο σπριντ, το οποίο είχε χάσει εν τη απουσία του στην Αυστραλία.

Ο Isco, χορεύοντας στις καταπράσινες εκτάσεις της Αυστραλίας και της Ασίας, ελπίζει να φτάσει στο Audi Cup συνεχίζοντας να πιέζει τον Μπενίτεθ και να λάμπει σε διαφορετικές θέσεις, δυσκολεύοντας τον τεχνικό να τον αφήσει εκτός 11άδας.

Μέχρι στιγμής στην προετοιμασία έπαιξε στη δεξιά πλευρά, που δεν είναι η φυσική του θέση, συμμετέχοντας σ’αυτό το νέο σχέδιο, στο οποίο ο Bale κινείται στον άξονα κι έχει επίσης τοποθετηθεί στον άξονα αποτελώντας σημείο αναφοράς στο κέντρο. Ο Μπενίτεθ ξέρει ότι μπορεί να τον υπολογίζει αν απουσιάζει, κάποιος απ’τους τρεις επιθετικούς ή ο James, ένας μπαλαντέρ πολυτέλειας στον πάγκο, αλλά με ταμπέλα βασικού.

Δίλημμα για τον Μπενίτεθ

Ενώ είναι αλήθεια ότι, κατά την προσεχή σεζόν, με τα rotations, τους τραυματισμούς και τις κάρτες, είναι σίγουρο ότι θα πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής, στον τρίτο χρόνο του στη Real, ο Isco θέλει να είναι κάτι περισσότερο από πρώτος αναπληρωματικός.

Θέλει να δώσει έναν πονοκέφαλο στον Μπενίτεθ κάθε φορά που θα παίζει, να τα πάει καλά για να κρατήσει μια θέση στην 11άδα. Προς τιμήν του, έχει την εύνοια του Μπερναμπέου, το οποία δονείται με τις επιδόσεις του και μπορεί να είναι ζωτικής σημασίας σ’αυτήν την μάχη του Isco για την θέση του βασικού. Προσπαθεί σκληρά το καλοκαίρι για να περάσει τις εξετάσεις του Σεπτεμβρίου.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.