News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ειδικός στις μεταγραφές λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Οι Modric Bale και Ronaldo Nazario, αποκτήθηκαν στο τέλος της αγοράς

Ο Florentino Perez έχει ήδη αποκτήσει αργά παίκτες όπως οι Modric, Μπέιλ και Ρονάλντο


Το σίριαλ De Gea απειλεί να είναι άλλη αργοπορημένη μεταγραφή


Έχει καταφέρει να κάνει χρυσές μπάλες να υπογράψουν σε χαρτοπετσέτες, να χρησιμοποιήσει ως εκλογικό πλεονέκτημα τον καλύτερο παίκτη του εχθρού και να τον αποκτήσει. Ο Florentino Perez είναι το πρόσωπο, όταν πρέπει να ολοκληρωθεί μια δύσκολη μεταγραφή. Κανείς δεν κρατάει την ψυχραιμία του στο τέλος της αγοράς, όπως αυτός.

Ο πρόεδρος της Ρεάλ δεν ιδρώνει κάτω απ’το κοστούμι, όταν η τελική αντίστροφη μέτρηση αρχίζει και ποτέ δεν σταυρώνει τα δάχτυλά του όταν το παράθυρο της αγοράς τελικά κλείνει. Με την πάροδο των ετών, σε πολλές περιπτώσεις, ο Flo έχει δείξει ότι ξέρει πώς να καθορίσει το ρυθμό και ν’αποκτήσει τον άνθρωπο του.

Προχωρούμε τώρα στην τελική ευθεία του παραθύρου αγοράς του φετινού καλοκαιριού και τα κλαμπ σ’όλη την Ευρώπη βιάζονται να κλείσουν τις μεταγραφές της τελευταίας στιγμής. Μια απ’αυτές είναι εκείνη του De Gea, η οποία τραβάει πολύ περισσότερο από ό,τι αρχικά υποτίθονταν. Αλλά ο Florentino είναι ήρεμος, ένα σταθερό χέρι που γνωρίζει πώς να αντιμετωπίζει αυτές τις καταστάσεις.
Αν παραστεί ανάγκη, μπορεί να το τραβήξει μέχρι τις 31 Αυγούστου για να διεκδικήσει την αγορά του. Δεν θα είναι η πρώτη φορά.

Ο Ronaldo Nazario ήταν η πρώτη σε μια λίστα μεταγραφών, που ο σύλλογος κυνήγησε μέχρι τελικής πτώσης. Στην περίπτωση του Βραζιλιάνου, ήταν θέμα ωρών. Μετά από ατελείωτες ημέρες διαπραγματεύσεων με την Ίντερ, το Νο.9 πάτησε τελικά το πόδι του στο Μπερναμπέου όταν χτύπησε το τελευταίο κουδούνι, με την Ρεάλ να πληρώνει 45.000.000 €.

Ο Sergio Ramos έφτασε τόσο αργά όσο το «fenómeno», υπογράφοντας την τελευταία ημέρα, στις 31 Αυγούστου, αφού ο Florentino κατέβαλε τελικά τα  27 εκατομμύρια € που ζητούσε η ομάδα του.

Το 2012, ήταν η σειρά του Modric. Οι απίστευτα σκληρές διαπραγματεύσεις μεταξύ του Pérez και του προέδρου της Τότεναμ, Daniel Levy, οδήγησαν τον Κροάτη να φτάσει στο Μπερναμπέου στις 27 Αυγούστου κι ο σύλλογος πλήρωσε  42.000.000 €.

Οι διαπραγματεύσεις με τον Gareth Bale πήγαν επίσης μέχρι το τελευταίο λεπτό, χάρη και πάλι στον σκληρό άνθρωπο Levy. Ακριβώς ένα χρόνο μετά την προηγούμενη σκληρή διαπραγμάτευση με το αφεντικό της Tottenham, ο Florentino πήρε και πάλι τον άνθρωπο του - αν και τα  100.000.000 € που κατέληξε να πληρώσει προφανώς βοήθησαν.

Αυτές οι αργοπορημένες μεταγραφές είναι η απόδειξη ότι οι φίλαθλοι της Real θα πρέπει να κρατήσουν την πίστη τους στην ενδεχόμενη μεταγραφή του De Gea, ακόμη κι αν οι αργοπορημένες μεταγραφές δεν αποτελούν καλό οιωνό για τους παίκτες, που μπαίνουν στη σεζόν απροετοίμαστοι κι εκτός ρυθμού.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.