News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Εβδομάδα κλειδί για τον De Gea

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Η Μαδρίτη θέλει να κλείσει την μεταγραφή αυτήν την εβδομάδα

Η αγγλική ομάδα ξεκινά τη σεζόν εναντίον της Τότεναμ


Η κατάσταση στο Μάντσεστερ θα είναι δυσβάσταχτη για τον τερματοφύλακα


Περιθώριο έξι ημερών. Το Σάββατο στις 14:45 η ώρα αρχίζει η Premier. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Τότεναμ στο Old Trafford. Κι ούτε ο David de Gea, ούτε η Ρεάλ Μαδρίτης ούτε η αγγλική ομάδα θεωρούν ότι ο παίκτης πρέπει να παίξει σ’αυτό το ματς.

Η κατάσταση κινδυνεύει να γίνει αφόρητη για τον τερματοφύλακα. Είναι πολύ να ζητηθεί απ’τον De Gea να διατηρήσει την συγκέντρωση του στο τέρμα, όταν το μυαλό του είναι αλλού και με τους οπαδούς της Manchester United να διψούν για αίμα - όχι μόνο λόγω της επιθυμίας του να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και λόγω του σίριαλ Sergio Ramos. Όλα αυτά σχηματίζουν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ που δεν θα φέρει τίποτα καλό ούτε για τον παίκτη ούτε για τη Μάντσεστερ, η οποία θα μπορούσε να πληγωθεί απ’την κατάσταση.

Οι «Los Blancos» είναι εξίσου απρόθυμοι να δουν τον De Gea να φορά τα γάντια το Σάββατο. Το να βλέπουν τον άνθρωπο που προορίζεται για την μεγάλη καλοκαιρινή μεταγραφή τους, να ξεκινά σε μια ανταγωνιστική σεζόν γι’άλλο σύλλογο θα ήταν ένα πλήγμα - ιδίως αν ληφθεί υπόψη ότι η United είναι μία απ’τις πιο ευρέως ακολουθούμενες ομάδες στον πλανήτη -, για να μην αναφέρουμε τον κίνδυνο να τραυματιστεί .

Η ελπίδα στο Μπερναμπέου είναι η απειλή του Louis van Gaal, ότι θα ξεκινήσει με τον Ισπανό ανάμεσα στα δοκάρια, ν’αποδειχθεί ότι δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια μπλόφα. Υποθέτοντας, φυσικά, ότι δεν θα’χει επιτευχθεί συμφωνία πριν απ’το Σαββατοκύριακο, που θα είναι το καλύτερο σενάριο. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ό, τι συμβαίνει στο Θέατρο των Ονείρων, όταν πρόκειται για τον De Gea, είναι εγγυημένο ότι έχει περίοπτη θέση στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Ακόμα περισσότερο εάν το νο 1 της Γιουνάιτεντ φορέσει τα γάντια. Ένα σενάριο που δεν θα ήταν ωφέλιμο για οποιονδήποτε εμπλέκεται κι ακόμη λιγότερο για τον De Gea, ο οποίος έχει αρχίσει να αισθάνεται άβολα. Το σίριαλ του άρχισε πολύ καιρό πριν και μέχρι στιγμής δεν έχει τελειώσει.

Το Τσάμπιονς Λινγκ πλησιάζει

Μετά την έναρξη της Πρέμιερ, ξεκινά και το Τσάμπιονς Λινγκ για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αναγκασμένη να παίξει στα play-off για να προκριθεί στους ομίλους, η αγγλική ομάδα θα’χει δύο αναμετρήσεις, την πρώτη απ’τις οποίες θα παίξει στις 18 ή 19 Αυγούστου και την δεύτερη στις 25 ή 26. Ημερομηνίες που εξακολουθούν να φαίνονται μακρινές στο ημερολόγιο και βρίσκονται επικίνδυνα κοντά στο κλείσιμο της αγοράς.

Ο Van Gaal αναμένει ότι ο τερματοφύλακας θα καταλήξει στη Μαδρίτη κι αποφάσισε ότι θέλει να τον πουλήσει όσο το δυνατόν συντομότερα. Η United σαν σύλλογος, όμως, είναι μια άλλη ιστορία. Είναι ανένδοτοι, έχοντας κρεμάσει μια τιμή με 40.000.000 € γύρω απ’το λαιμό του 24χρονου. Από τη στιγμή που έχουν ολοκληρώσει τις περιοδείες τους και οι διοικήσεις των δύο ομάδων βρίσκονται πίσω στην Ευρώπη αναμένεται, οι μεσάζοντες τους να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να εντείνουν τις επαφές με ξεκάθαρο στόχο τη διευθέτηση του θέματος γρήγορα κι ανώδυνα. Αν δηλαδή γίνει πριν το Σάββατο, τότε τόσο το καλύτερο για όλους.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.