News Update :

powered by Agones.gr - livescore

CR7 περιοχής

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Ο Ρονάλντο εξελίσσεται σε καθαρό 9άρι

61 γκολ την περασμένη σεζόν, μόνο πέντε μπήκαν από μακριά

Ο Κριστιάνο σκόραρε 38 γκολ με μία επαφή την περασμένη σεζόν



Όταν το γήπεδο μικραίνει και το τέρμα είναι κοντά, στην περιοχή όπου συμβαίνουν πράγματα που πρέπει να συμβούν στο ποδόσφαιρο, τα γκολ, ένα αρπακτικό εμφανίζεται ντυμένο στα λευκά, μ’ένα 7 στην πλάτη, το οποίο μοιάζει να βρίσκεται μέσα σε μια έρημο που οριοθετείται απ’τις γραμμές του ασβέστη. Μια περιοχή με περιορισμένη πρόσβαση, όπου ο Κριστιάνο είναι το αφεντικό.

Εστιάζοντας όλο και περισσότερο στη θέση του φορ, αλλά ακόμα ξεκινώντας αρκετά μέτρα μακριά απ’την θέση, η ακτινογραφία των γκολ του Ρονάλντο, οδηγεί σ’ένα ξεκάθαρο συμπέρασμα: είναι ο ιδιοκτήτης του χώρου, γεννημένος επιθετικός, ένα «9άρι» αγνό με ψυχή αναγεννημένου επιθετικού. Θέλει να κάνει τα πάντα και σχεδόν πάντα σωστά. Σ’αυτή την ανάλυση του DNA ενός σκόρερ, ο αναγνώστης μπορεί να εντοπίσει ποιες είναι οι μεγάλες αρετές του Κριστιάνο και που βρίσκεται η δύναμη του ως σκόρερ.

Ο καλύτερος κυνηγός περιοχής στον κόσμο

Απ’τα 61 γκολ που σκόραρε ο Cristiano την περασμένη σεζόν με τη Ρεάλ Μαδρίτης, μόλις πέντε προήλθαν μακρύτερα ​​απ’τα 16,5 μέτρα που περιβάλλουν τη μεγάλη περιοχή. Μέσα στην περιοχή, ο Πορτογάλος σκόραρε 42 γκολ, ενώ 13 απ’αυτά προέρχονταν απ’το σημείο του πέναλτι. Και στη μικρή περιοχή, 14. Αν κι έχει δυνατό σουτ και πολλά μακρινά σουτ του, αποτελούν κίνδυνο για τους αντίπαλους τερματοφύλακες, είναι γεγονός ότι ο Ρονάλντο συμπεριφέρεται σαν καθαρό φορ κοντά στη γραμμή του τέρματος. Εκεί είναι όπου τα σουτ του γίνονται θανατηφόρα και οι αριθμοί του ξεπερνάν την οροφή.

Τα περισσότερα γκολ τα’χει σκοράρει με μια επαφή

Επίσης, κλειδί αυτής της ακτινογραφίας των γκολ του Πορτογάλου είναι τα 38 γκολ που σκόραρε με μια επαφή. Καθαρός ορισμός του γονιδίου «9». Αρχικά, με μια καταπληκτική ικανότητα στο κεφάλι, με το οποίο σκόραρε 17 γκολ για την Ρεάλ Μαδρίτης την περασμένη σεζόν, ο Κριστιάνο γίνεται ένα θανατηφόρο όπλο που δεν παίρνει αιχμαλώτους. Η δόξα του κυνηγού, το να πιάνει το θήραμα με την πρώτη, είναι κάτι συνηθισμένο γι’αυτόν. Και πάλι είναι ξεκάθαρο ότι, αν κι ο Πορτογάλος αντιστέκεται, η θέση του φορ τρέχει στις φλέβες του. Κάθε μπάλα που τραβάει την προσοχή του στην περιοχή, καταλήγει στα δίχτυα.

Σχεδόν αλάθητος απ’το σημείο του πέναλτι

Συχνά, το επιχείρημα των γκολ από πέναλτι χρησιμοποιείται όταν προσπαθούν να δυσφημίσουν τον σκόρερ, αναφέροντας πόσα πολλά έχει σκοράρει απ’το σημείο ο Πορτογάλος. Πέρυσι σκόραρε 13 στα 16, αποτελεσματικότητα περισσότερο από 80%. Κι αυτό σε μια χρονιά κατά την οποία έχασε περισσότερα από ό, τι συνήθως. Πρόκειται για αριθμούς που προσθέτουν στο τέλος του έτους στην ομάδα και τον περιγράφουν ως ένα σχεδόν αλάνθαστο παίκτη απ’το σημείο, ένας τομέας στον οποίο είναι αφεντικό, όπως και σ’άλλους. Γκολ που δίνουν Pichichis και συνεισφέρουν στη Μαδρίτη.

Καλή χημεία με τους συμπαίκτες του στην επίθεση

Για τον Κριστιάνο πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι σκοράρει πολλά γκολ παρά το γεγονός ότι παίζει με παίκτες, των οποίων οι επιδόσεις είναι επίσης υψηλές. Η συνεργασία μεταξύ του BBC, αν κι ατελής σε ορισμένες φάσεις της σεζόν, επέτρεψε στον Πορτογάλο να σκοράρει αρκετά. Ο Μπενζεμά έδωσε 9 ασίστ στον Ρονάλντο, έγινε ο καλύτερος βοηθός του, λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Bale με οκτώ ασίστ, ήταν ο αμέσως επόμενος.

Γκολ όλων των ειδών

Τα γκολ του Cristiano σημειώνονται ως επί το πλείστον στην περιοχή. Με τα δοκάρια του τέρματος, με το κεφάλι, με τα δύο πόδια, ακόμα και με το σώμα. Τα πάντα βοηθάνε τον Ρονάλντο να σκοράρει. Αν κι ακόμα δεν έχει σκοράρει με ψαλιδάκι-όχι επειδή δεν το ήθελε- πέρα ​​από αυτό, έχει σκοράρει με κάθε τρόπο που μπορεί να φανταστεί κανείς.

Τα νούμερα του δεν μειώνονται εκτός έδρας

Ένα άλλο γεγονός που τον ξεχωρίζει είναι ότι έχει σκοράρει 31 γκολ στο Μπερναμπέου κι άλλα 30 εκτός. Κάτι σχεδόν τέλειο για τον παίκτη, καθώς δεν επηρεάζεται από διαφορετικούς χλοοτάπητες. Το σημάδι του είναι πάντα σταθερό και συντονισμένο. Μια σιγουριά για παιχνίδια στα οποία κερδίζονται πρωταθλήματα, μ’εκτός έδρας νίκες σε δύσκολες έδρες. Για λόγους σύγκρισης, την περασμένη σεζόν ο Μέσι σκόραρε 34 γκολ στο Camp Nou και 22 εκτός έδρας.

Ο Μπενίτεθ έχει καθήκον να διατηρήσει τον μέσο όρο του

Με τις αλλαγές που θα εισάγει στο σύστημα ο Μπενίτεθ, κινδυνεύει να διαταράξει την επιθετική τριπλέτα της Μαδρίτης. Η παρουσία του Κριστιάνο, είτε ξεκινώντας απ’τα αριστερά είτε πιο κοντά στην περιοχή, είναι κάτι που πρέπει να διευθετήσει ο νέος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος πρέπει να βρει την καλύτερη θέση στο αστέρι του, έτσι ώστε να μην μειωθούν οι αριθμοί του και να συνεχίσει να προσφέρει στην ομάδα.

Αν και η ιδέα του Benitez είναι το παιχνίδι να περιστρέφεται γύρω απ’τον Μπέιλ, ξέρει ότι ο Κριστιάνο είναι ένας μοναδικός παίκτης που εξασφαλίζει έναν αριθμό γκολ αδιανόητο για οποιοδήποτε άλλο παίκτη του ρόστερ και του κόσμου. Ενώ το ποδόσφαιρο βασίζεται στα γκολ, η Μαδρίτη στηρίζεται στον CR7.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.