News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Sergio Ramos, μια γκαλάκτικο αποχώρηση

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Αν η πραγματοποιηθεί η πώληση του, θα είναι ιστορική

Στη Μαδρίτη είναι βέβαιοι ότι θα συνεχίσει

Η Μαδρίτη πλήρωσε 27 εκατομμύρια για τον ίδιο, όταν τον πήρε απ’την Σεβίλλη το 2005

Ζητάει 100.000.000 ευρώ για να τον πουλήσει

 

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν σκοπεύει να ανοίξει την πόρτα της εξόδου στον Sergio Ramos. Οι Λευκοί σχεδιάζουν να κρατήσουν τον δεύτερο αρχηγό τους και να επαναφέρουν την ομαλότητα στις διαπραγματεύσεις για την ανανέωσή του συμβολαίου του, οι οποίες σήμερα, βρίσκονται σε αδιέξοδο. Τα γεγονότα που διαδραματίζονται εδώ και μήνες έχουν επηρεάσει τη σχέση του Florentino Perez με τον Ράμος κι έχουν οδηγήσει τον παίκτη να ζητήσει απ’τον πρόεδρο να φύγει.


Εν μέσω αυτής της κρίσιμης κατάστασης, η Μαδρίτη έχει ξεκαθαρίσει  τη θέση της. Η θέση της είναι ότι ο Sergio δεν πωλείται κι ότι ο σύλλογος δεν θα διαπραγματευτεί την πώληση του μ’οποιαδήποτε ομάδα. Εάν η κατάσταση χειροτερέψει κι ο Ράμος δεν αφήσει καμία άλλη επιλογή παρά εκείνη της πώλησης, τότε η απόφαση είναι, ότι θα γίνει ότι και στην περίπτωση του Ντι Μαρία.

Την περασμένη σεζόν, με τον Αργεντινό να’χει αποφασίσει να αποχωρήσει από την Μαδρίτη, ο σύλλογος είπε στη Γιουνάιτεντ ότι το κόστος της μεταγραφή του, θα προέκυπτε απ’τον ετήσιο μικτό μισθό που θα του έδινε η Γιουνάιτεντ , πολλαπλασιαζόμενο με τα χρόνια του συμβολαίου που θα υπέγραφε. Ο Ντι Μαρία συμφώνησε με τη Γιουνάιτεντ να παίρνει περίπου  15 εκατομμύρια € μικτά το χρόνο, για 5 χρόνια. Ως εκ τούτου, η Ρεάλ εισέπραξε 75 εκατομμύρια για τον Αργεντινό.

Η εφαρμογή της ίδιας στρατηγικής για τον Sergio Ramos, θα’χει ως αποτέλεσμα η αμοιβή για την πώληση του να φτάσει κοντά στα ποσά που κόστισαν στη Ρεάλ ο Christiano κι ο Bale. Η Γιουνάιτεντ θα πληρώσει στον παίκτη ένα ποσό κοντά στα  20 εκατομμύρια € μικτά για κάθε ένα απ’τα 5 χρόνια που θα υπογράψει μαζί του, κάτι το οποίο θα οδηγούσε σε μια τιμή πώλησης ύψους 100 εκ. ευρώ. Μια γκαλάκτικο αποχώρηση για τον ήρωα του δέκατου.


Καταδικασμένοι να τα βρουν

Ωστόσο, αυτή η άτεγκτη θέση της Ρεάλ Μαδρίτης, απέναντι στην πιθανότητα ο Ράμος να μην εκαταλείψει την θέληση του να φύγει, δεν βοηθάει τις δυο πλευρές να τα βρουν. Η Γιουνάιτεντ, θυμάται ακόμα το ποσό που ξόδεψε στη μεταγραφή του Ντι Μαρία και ξέρει ότι ο Sergio Ramos θα κοστίσει το ίδιο, ή ακόμη περισσότερο. Επιπλέον, η ταυτόχρονη διαπραγμάτευση για τον De Gea, δεν κάνει τίποτα άλλο, απ’το να περιπλέκει το θέμα.


Στη Μαδρίτη είναι ξεκάθαροι ότι δεν θα ενδώσουν στις οικονομικές απαιτήσεις των Ramos κι ότι σταδιακά η ένταση θα μειωθεί. Μεταξύ άλλων, διότι, αν κι όπως ανακοίνωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η προσφορά της είναι άμεση, ακόμα δεν υπάρχει κανένα σημάδι ζωής στα γραφεία του Bernabeu. Η προσφορά ανακοινώθηκε με τυμπανοκρουσίες και μια βδομάδα μετά, στην Ρεάλ δεν έχουν νέα απ’την αγγλική πλευρά. Παρομοίως, επιβεβαιώθηκε το ενδιαφέρον της ομάδας του Van Gaal για τον Varane και τον Bale-το ενδιαφέρον για τον Ramos δεν μοιάζει σταθερό. Επιπλέον, όπως έχει αναφέρει η Marca, η Σίτι και η Μπάγερν δεν ενδιαφέρονται, παρά το γεγονός ότι ειπώθηκε ότι θα μπορούσαν επίσης να κάνουν προσφορά.
Το Λευκό club υπενθυμίζει επίσης ότι ο Sergio Ramos έχει ακόμα δύο χρόνια στο συμβόλαιό του και είναι αρκετός χρόνος για να παραμείνουν ήρεμοι και να πιστεύουν ότι η κατάσταση θα γίνει λιγότερο εχθρική απ’ότι είναι τώρα.


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.